Sapka ügyben másnak is meggyűlik a baja a gyerkőcével?
19 hónapos múlt a lányom, itt a hideg, ráadom a sapkát és azzal a lendülettel tépi le magáról. ahányszor ráteszem leveszi, és egyre idegesebb, sír. Már arra gondoltam hogy elmegyek vele sapkát venni, választhat ő azzal a feltétellel, ha hordja.
Ti hogy álltok ezzel?
basszuskulcs! Ezért csinálja?
Az én anyósom is ezt játssza vele nap mint nap
a fene , erre nem is gondoltam, bár előtte is levette
leveszi a kapucnit is, még jobban háborog mint a sapka miatt, tépi és visít, pedig nem egy neveletlen gyerek
De mi lesz télen? Valahogy akkor is fel kell rá adni, hát nem hiszem el, hogy egy 19 hónaposra nem lehet sapkát adni :D
megkötős minden sapkája és agyon van dicsérve milyen csinos, milyen szép a sapkán a virág stb, bemegyünk a tükör elé, ott is körbeédesgetve hogy ugye milyen jól áll, ha ez sem meggyőző, akkor bevonok más embereket is hogy ugye apa milyen csinos? És ez hat. Egyébként nem divatolós kislány, de nem szeretnék fülgyulladást. Sőt akkor még továbbmegyek, ezt is megnézhetitek közösen:
http://www.youtube.com/watch?v=uEC5YN50bkU
és megbeszélni mi miért történt, mi a következménye és a végén még Bagoly doktor jól a szájukba is rágja hogy vegyenek sapkát. 20hós kislányom van.
hát nem tudom, de tényleg vicc :)
És ha majd mínuszok lesznek + szél? mondhatok a kis nyavalyásnak akármit, tépi le visítva :D
Szerintem mond meg neki, hogy a szobában kell kuksolnia, amíg sapka nélkül van. Amint leveszi, vidd be. Meg fogja érteni.
Nálunk kesztyűvel volt ez, ráadásul a kisebbik gyerekemmel, miközben a nagyot időre vinni kellett, tehát ezt pont nem tudtam megcsinálni. De egy tél volt csak szívós, után már rájött, hogy fázik, és kell neki.
Kitartás! :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!