Másnak is meggyűlik a baja a társasházi lakókkal aki kutyát tart?
Tudod az a baj,hogy a szomszédaidat zavarja a kutyáid ugatása.
Egy idő után,pedig nagyon nagyon zavarja őket.
És erről te tehetsz szerintük,mert 100%-ig megvannak győződve arról ,hogy ahogy ők is,úgy te is tudnál ott abban a házban lakni,kutyák nélkül is .
De te ezt lecarod,és minden nap csapjátok a kutyáiddal fölöslegesen a zajt.
Nem, az én kutyám is csöndben van.
Nem tudom milyen kutyusod van, de vannak ugye alapból is csaholósabb ebek, ha pl. elmegy vki az emeleten, már ugat ezerrel... Én mondjuk ugatósabb kutyust nem választottam volna társas házba.
Ki kéne deríteni, hogy miért ugat a kutyusod és úgy orvosolni a problémát.
Mi kb. 1 hónapja költöztünk társasházba egy kutyussal. Akkor ugatott amikor egyedül hagytuk őt (munka miatt),de az egyik szomszéd szerint hamar ráunt. Ha otthon vagyunk semmi probléma, és mostmár ha párommal reggel elmegyünk dolgozni nem halljuk az első emeleten az ugatását.
Nem tudom,hogy a tied miért ugat folyton.Egyébként nekünk 'hál istennek' senki sem szólt az ugatása és ajtó kapargatása miatt.
Elég sok kutya van az épületben. Egyikkel sincs gond. Pontosabban nem a kutyával. (egy trehány gazdi az utolsó pillanatban viszi mindig sétálni a kutyáját, ha még a lépcsőn megtörténik a baleset, őt nem érdekli, napokig ott van a car, pisi)
Illetve a szintünkön lakik egy staff jellegű kutyus, ő szokott ugatni ha hirtelen magas hangot hall, kb egy percig, aztán elhallgat. Nem zavar.
Figyelj, nem ismerem az anyagi helyzeted, de nem kell "rócsildnak" lenned, hogy
- összekapod magad, elmész egy könyvesboltba megveszed Jan Fennel: Tanuljunk meg kutyául című könyvét és abban pillanatban elkezded az oktatást amint kinyitod a könyvet,
- vagy elmész egy kutyasuliba ....nem a jövő hónapban, hanem már a hétvégén, viszed a kutyád és elmeséled a problémád
Mindegy melyiket választod, mindkét esetben türelemre kitartásra van szükséged, de mivel nagyon szereted a kutyád és szeretnéd ezt a helyzetet megoldani nincs más választásod!!!
Hála az égnek nekem csöndes kutyám van, kivéve, ha valami féleszű rátenyerel a kapucsengőre akkor rendesen begerjed......én is.
.....előzőhöz.
Cerberos, vagy Tükörsuli.....ezek közül válassz, ha suliba mennétek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!