Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Másnak is meggyűlik a baja a...

Másnak is meggyűlik a baja a társasházi lakókkal aki kutyát tart?

Figyelt kérdés
Én tegnap kaptam egy fenyegető levelet,hogy feljelentenek a kutya ugatásért.Igen,elő fordul,de ha itthon vagyok tudom fegyelmezni őket.De ha dolgozom,nemtudom sajnos.Kétségbe estem,mert most akkor költöznöm kell?Mit tudok tenni,hogy leszokjanak az ugatásról?Hülye kérdés tudom,de nemtudom a megoldást:-(
2012. aug. 30. 08:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a mi házunk hálistennek kutyás ház, az enyémmel együtt 5 kutya van. A másodikon lakó két idegroncs mindenre ugat, mégse szól nekik senki. Az enyémre meg mindig mindenki megkérdezi, h az erkélyen tartom-e, mert sosem hallják az ugatását. Az már mindegyik lakónak magas, h az én kutyám nem ugat, ha nem kell :)
2012. aug. 30. 11:14
 12/13 anonim ***** válasza:
42%

mint ,társasházban kutyát tartó mondom , a toleranciának is van határa:)az a dolgod,mint kutyásnak,hogy megtanuld és alkalmazd a technikákat!mivel ez másoknak megy,így van rá megoldás.hogy mi ?, keresd meg,ne várj csodaszerre amivel a probléma egycsapásra megoldódik!dolgozni kell a dolgon sokat,és szomorú,hogy olyan lusta vagy .( mert már kölyökkorban tanítják az ilyeneket a kutyasuliba!!)

( persze van aki elviseli, de egy húzos munkanap után ,amikor az ember aludna,egy vagy több kutya ugat a szomszédjában,talán megállás nélkül??talán még a gyereket is felébreszti,az meg bőg:), hát tudod,lehet,hogy én durván bántalmaználak egy pár nap tehetetlenség után:),

persze ,csak lehet, de én nyugodt és toleráns vagyok.

Hát komám, amikor ,már másokat zavar a kutyád, nap-mint nap! az bizony komoly gond!

gondolom, a megértésükre már nem számíthatsz ,hiszen a levelüket megkaptad.

javaslom : olvass,menj kutyasuliba .

na nem bánom egy tipp: jann fennel: tanuljunk meg kutyául.

keress rá

2012. aug. 30. 13:21
 13/13 Szilvi & Argos ***** válasza:
100%

Megoldás:

1. Reggel, melóba indulás előtt NAGY-FÁRASZTÓ SÉTA, póráz nélkül, labdázás, játék kutyákkal, LEGALÁBB 1 ÓRA!

2. Hazaérkezés után kutya lába megtöröl, reggeli (ha szoktátok)

3. Melóba indulás előtt jó 10 perccel már nem foglalkozol a kutyával, se simi, se hozzászólás, se ránézés! Szó nélkül, a kutyára rá se nézve mész ki az ajtón, mint a világ legtermészetesebb dolga!

4. Hazaérkezésed után SEM szólsz a kutyához, nem nézel rá, nem simogatod meg addig, amíg le nem nyugszik. Ha rád ugrál, elfordulsz tőle, nem reagálsz ugrásra-ugatásra-sírásra, SEMMIRE. Lenyugvása után 5 PERCCEL hívd magadhoz, egy-két ül-fekszik, és UTÁNA lehet simogatni, dicsérni, sétálni, stb.

5. Amikor otthon vagytok, akkor is gyakran zárjátok ki a szobából és hagyjátok figyelmen kívül a nyavicskolást, ugatást és kaparást...kézenfekvő lenne berontani, leszidni, de a negatív figyelem is figyelem...és ha nem vagytok otthon, akkor se lehet ezt alkalmazni, ugyebár :)

6. MINDIG-MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT BETARTATNI A SZABÁLYOKAT, VEGYÉTEK ÁT A FALKAVEZÉRSÉGET!!!

Sok sikert és kitartást kívánok! :)

Ja, a szomszédokkal lehetne közölni, hogy gőzerővel dolgoztok az ügyön még 1-2 hét türelmi időt kértek...

2012. aug. 30. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!