Sapka ügyben másnak is meggyűlik a baja a gyerkőcével?
19 hónapos múlt a lányom, itt a hideg, ráadom a sapkát és azzal a lendülettel tépi le magáról. ahányszor ráteszem leveszi, és egyre idegesebb, sír. Már arra gondoltam hogy elmegyek vele sapkát venni, választhat ő azzal a feltétellel, ha hordja.
Ti hogy álltok ezzel?
Én sem adok még a gyerekeimre sapkát.
De a picivel nálunk is gondok lesznek (2 éves). Arra gondoltam, hogy olyan űrhajós sapkát veszek majd neki télre.
Hát elkeseríteni nem akarlak, de egy 19 hóst még nem hatsz meg azzal, hogy ő választ magának.... ehhez a fajta zsaroláshoz ő még picike...
ez lehet h hülyeség de én arra gondoltam,hogy keresnék egy mesehőst vagy valami cuki figurát amit szeret és azon is sapka van és akkor mondanám neki,hogy "nézd hát a bogyóésbabóca is fölvette a sapkát vedd föl te is" :D v nemtom. vagy próbáld meg h te is fölveszel és akkor ugyane h "nézd anya is fölvette" de azért meglehet próbálni elmagyarázni is neki az ő nyelvén,biztos okos kislány :)
bocsi,de okosabb tippek nem jutottak eszembe :O
kedves első, azt én döntöm el kell-e sapka vagy sem. jobban tudom mit az BIZTOS
mivel Dunaparton lakunk, fúj a szél és este 7-ig kint vagyunk amikor már 5 fok van, kell a sapka
Igen, nekem is az jutott eszembe h ekkora gyerekre ez nem hat még.
ma azzal sikerült hatni rá, hogy én is vettem fel egy sapkát:)
de az sem tartott sokáig
KÖszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!