Anyukák, akik a facebook-on adjátok-veszitek a babaruhákat! Hogyan tudok én is feltölteni egy csoportba?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok. Az egyik facebook adok-veszek csoportjában már tag vagyok. Úgy kérik, hogy albumba töltsem fel a képeket az eladó ruhákról, de nem tudom hogyan kell. Hogy kell albumot létrehozni egyáltalán? Segítsetek légyszi!2012. okt. 12. 14:31
1/2 timike26 válasza:
ràmèsz az adott csopotra ès ott a kèpek feltoltès,mappa lètrehozàs,majd fàjl kivàlaszt/ha tobb kèpet akar/kivàlasztod ès feltoltès,amig tolti,irhatsz alà infokat.
2/2 anonim válasza:
nem egészen mert ezek zárt csoportok,igy nem töltögethetsz csak úgy,vagy jelzed egy ismerősödnek aki benne van egy ilyen csoportba,hogy jelöljön téged is tagnak,és az admin berak a csoportba,vagy saját magad jelentkezel az adminnál,és kéred a felvételed.Ha ez megtörtént,akkor igen,az albumon belül elkezdesz fényképet töltögetni és az albumod címe a neved,és hogy kb milyen ruhákat árulsz.én szeretem ezeket a csoportokat,soknak vagyok a tagja és sok cuccot eladtam és vettem is. itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!