Kisiskolások szülei: "nálatok" is kötelező az iskolában minden ételt megenni?
Figyelt kérdés
Vagy csak mi fgotunk ki ilyen vaskalapos tanító nénit?
A kislányom egyáltalán nem válogatós, de a menzaételért (ovi, most az iskola) nincs oda, ettől függetlenül eszik belőle. De van 3-4 étel (és nem több), amihez nem nyúl - itthon sem, ezeket egyszerűen nem szereti.
De a tanító néni kötelezi rá, hogy megegye, pontosabban csak kötelezné, mert a lányom nem eszi. Szerinte ezt nem szabad ráhagyni egy gyerekre. Szerintem meg nem szabad ráerőltetni.
Nem küldtem/küldök neki helyette másik ételt, nem eszik helyette édességet, ha nem eszi az egyik ételt (mert ugye leves is van meg második is), akkor annyit evett, majd eszik uzsonnát.
Mik a szokások?
2012. okt. 11. 18:23
11/13 anonim válasza:
sürgösen vigyétek el enek a nem tul gyerekszeretö tanárnéni közeléböl a kislányotokat.
12/13 anonim válasza:
szerintem dilis a tanító. Szülőkkel együtt kéne bemenni az igazgatóhoz. ha nem használ és nem váltják le, akkor másik suli
13/13 anonim válasza:
Az ilyen emberek minek mennek tanárnak? Ezt sose értettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!