Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért ilyen félős a 2 éves...

Miért ilyen félős a 2 éves lányom?

Figyelt kérdés

Nem tudok vele idegen helyre bemenni,mert sírva menekül kifelé,pedig semmi oka rá.Ma egy bútorboltba akartam vele bemenni,de egyszerűen nem lehetett,mert teljesen kétségbeesetten sírni kezdett:(

Mitől lehet ilyen?

2012. okt. 8. 22:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom,de az én lányom pont az ellentéte! Gondoltam már arra hogy genetika meg hasonlók de én meg pont nem ilyen vagyok.....

Ő meg olyan szinten nem fél semmitől,hogy kezdem azt hinni nem "normális" dolog. http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

2012. okt. 9. 00:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Minden gyerek életében vannak ilyen félős időszakok. Legalábbis a fiam is időnként ilyen volt, de kinőtte, mostanában nagyon barátkozós, közvetlen.

Doki csak lesett, hogy milyen bátor mostanában, mert régebben visított, ha dokihoz kellett menni vele.

2012. okt. 9. 10:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is nemrég írtam ki egy hasonló kérdést. Ez egy ilyen korszak, nálunk is ez volt, van néha. Pl a henteshez nem akar bemenni, a kisebb, totyogó, fura hangokat kiadó babáktól frászt kap, most legújabban ha kutya jön szembe, akkor is felkéredzkedik. Egy időben, kb egy-másfél hétig alig tudtam letenni a játszótéren, mászott vissza rám. Aztán szép lassan elmúlt. Előtte barátságos volt, tulajdonképpen most is az, de bizalmatlanabb is azért. Kell egy kis idő, mire nyit. De olyan is van, hogy valaki olyan szimpi neki, hogy simán elvan vele. Azt mondták nekem az ismerős anyukák, hogy ez ilyen, vannak korszakok, amikor vagányak, aztán betojik, elmúlik, előjön, így fejlődik a kis lelkiviláguk, ilyenek :) El fog múlni, ne aggódj!
2012. okt. 9. 13:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Remélem,hogy tényleg el fog múlni,mert így még a vásárlás is kész rémálom:(
2012. okt. 9. 14:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha visz magával egy kedvenc játékot, akkor lehet, hogy felszabadultabb.
2012. okt. 9. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!