Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A ti gyereke (i) tek is úgy...

A ti gyereke (i) tek is úgy szeretik a gyógyszereket?

Figyelt kérdés

MOst két hete folyamatosan felváltva beteg a 3 gyerek, hol egyik jobban hol másik. Amboxol, Spiropent, Nurofen, vitamin, Calcimusc, mikor kinek épp mit kellett (győztem fejben tartani amúgy is), de mindegyiknél mind sorban állt, hogy ő is kér. 4, 2 és 2 évesek

Hiszti ugyan nem volt, de erősen kellett győzködni néha, hogy neki nem kell, nem lehet, mert nem beteg annyira Hála Isten.

Mondjuk annyiból jó, hogy nem úgy kell beléjük tuszakolni erővel. :-)

2012. okt. 8. 21:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A lányom is megvan érte őrülve, mondjuk neki mindent Nurofenes adagolóba kell tenni, még a lándzsás útifű szirupot is. De csak úgy cuppogtatja befelé! :)
2012. okt. 9. 05:32
 12/16 anonim ***** válasza:

Mázlisták! :)

Nálam az egyetlen amit örömmel bevesz az a szopogatós vitaminok, de azt is csak azért mert azt hiszi hogy cukor.

2012. okt. 9. 06:51
 13/16 anonim ***** válasza:

Én is szeretek ill ttem sok gyógyszert.Főleg a szirupokat. Lányom a spriclis tantum verdét szereti.

Nagyim mesélte hogy amikor anyum 2-3 éves volt kb kiment a postás elé épp gyógyszert akart anyumnak beadni, s anyum megitta az egész üveg szirupot addig. AS utána kórházba került.Mondta hogy ő csak meg akart gyógyulni.. Mai napig allergiás a penicilenre.:(

2012. okt. 9. 07:14
 14/16 anonim ***** válasza:

Nálunk meg a szopogatós nem megy, igaz, cukorkát se eszik, gumicukrot se. Faringoseptet én is imádtam!

A Normaflore-t, Pro+Kidet (bár semmi ízük) gyógyító vizecskének hívjuk, utóbbit vízben oldva kapja, azért is odavan.

2012. okt. 9. 08:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Az én lányom is-is. Van amelyiket szereti (még kérne) van amelyiket úgy kell beleimádkozni. :) Pl. a narancsos Nurofent szereti, az epres Panadolt viszont utálja. Ugyanígy nem szereti pl. a Smectát. 4,5 éves kislány anyukája.
2012. okt. 9. 09:14
 16/16 anonim ***** válasza:

Az én lányom is csak úgy színlelt, hogy mondta, hogy kér Nurofent. Mikor mondtam neki, hogy az csak akkor van, mikor beteg, fáj valami, vagy köhög, akkor egyből egyből elkezdett köhécselni, meg elhaló hangon fájdalmat színlelni. :) Szóval nem volt túl hiteles, ezért is nemhittem el.

Amúgy én is megittam a maradék szirupt az üvegből, amit anyumék véletlenül kint felejtettek pár percre. Szerencsére már csak 2-3 adagnyi gyógyszer volt benne, így nem volt gond. (5-ös voltam)

2012. okt. 9. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!