Kisfiamat nevelési tanácsadóba vittem, mert nem tudtam kezelni, az oviban szót fogad az óvónénik és egy ismerős anyuka szerint is aki beszoktatja a sajátját a csoportba, nekem miért nem fogad szót mégsem?
A tanácsadóban azt mondták legyek szigorú vele.Itthon nagyon mozgékony,folyton bohóckodik,nem teljesíti a kéréseimet elsőre mindig,én már el is könyveltem,hogy biztosan hiperaktív,de azt mondták csak enyhe figyelemzavara van.
Az oviban bekapcsolódik a csoportfoglakozásba,együttműködik,eszébe nem jut,hogy ne fogadjon szót.
Az ismerős anyuka aki a saját gyerekét szoktatja be a csoportba azt mondta ,hogy mintha nem ugyanaz a gyerek volna amikor velem van és nem fogad nekem szót és amikor az óvodában teljesen képes megfelelni.
" Ha saját magad előtt sincs tekintélyed, akkor őelőtte sem lesz."
Rátapintottál a lényegre,elég súlyos önértékelési problémáim vannak,pedig sikeres vagyok a szakmámban,rendben az életem,de sosem tartottam magam túl sokra,szorongó alkatú,másoknak nagyon megfelelni vágyó ember vagyok.
Hogyan tudnék megváltozni,meg tudnék egyáltalán ?
Mintha a tesóm kisfiáról írtál volna. Ő is az oviban egy angyal, otthon meg kirúgja a ház oldalát. Pedig a húgom nem egy tutyi-mutyi anyuka, határozottan fegyelmezi a fiát. De nála nem hat sem a szép szó, sem a kiabálás.
Szóval én nem mondanám, hogy biztosan a Te határozatlanságod, halk szavúságod az ok. A szakember majd kielemzi a kisfiam, megmondja hol a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!