Anna, Peti és Gergő könyvek? Ismeritek? Szeretitek? Mennyi idős korban értékelik a gyerekek?
2 éves korától szereti, ha olvasunk neki, azóta imádja ezeket, már megvan az összes, most 4 éves. Képes egy egészet végigolvasatni velem.
Bevallom én már unom, de ha ő szereti, akkor olvasom neki.
A lányom 2 évesen kapta az elsőt, konkrétan a "Kistestvér érkezik" címűt, mert aktuális volt. Azóta nálunk Bartos Erika van "orrvérzésig". A nagy most 4,5 éves, mai napig imádja, minden este Anna, Peti, Gergő mese van esti mesének. A kicsi januárban lesz 2 éves, mostanában ő is odakuporodik mellénk ha olvasunk, sőt van, hogy fürdés után ő hozza valamelyik könyvet! :))
Nekünk is ajánlotta óvónéni, gyerekpszichológus egyaránt, a rajzoktól én sem vagyok oda, erre a célra vannak másfajta mesekönyvek, szép rajzokkal, de a történetek tetszenek. Sokan támadják Bartos Erikát, szerintem nagyon jó meséket írt, a való életből vannak és jobban emészthető ilyen kis gyerekeknek, mint mondjuk a Piroska és a farka vagy a Holle anyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!