Ha szükséged lenne gyermekfelügyeletre, hoznád a kincsedet ilyen körülmények közé?
Szeretnék a 2 és fél éves kisfiam mellé játszópajtást, no meg egy kis mellékes sem lenne rossz.
Szívesen vigyáznék gyerekekre olyan 0-5 éves korig, reggel 6-tól akár este 8-ig, a hét bármely napján kb 500Ft/órás áron.
Fiatal vagyok még, 18 leszek, ez sokak számára felelőtlenségnek tűnik, másfelöl fiatalos és rugalmas, türelmes vagyok a kicsikkel.
A X. kerletben lakunk, zöldövezet, teli fákkal, parkokkal, játszóterekkel. A lakás csak 1 szobás, de felújított, van kis ugrálóvárunk, csúszdánk, banánhintánk, rengeteg mesekönyv, plüssök, nagy méretű lego, formabeillesztős játékok, rengeteg autó, néhány baba, sok sok buborékfújó, bili, wc szűkítő, labdák, szóval minden:) Szeretek festeni, rajzolni, gyurmázni a fiammal, ha zenét hallgatunk, akkor az Judit és a zenemanók vagy Lilly baba, a nagyobbacskáknak szívesen tanítgatnék alapszavakat németül vagy angolul. Egyébként rengeteget mondókázunk, tanuljuk a színeket, számokat.
Ha szükségetek lenne rá, megismerkednétek velem és a kis környezetemmel, és ha szimpatikus, és a kicsiknek is tetszik, rám mernétek bízni?
Köszönöm a választ!
Attól függetlenül isteni anya lehetsz! :)
Még szép,hogy vinném ha nem az ország másik végén laknál :S!
Ha ismernélek persze!De szerintem nincs ezzel gond!Nem vagy felelőtlen!Ez hülyeség!Szépen neveled a kisfiadat és boldogan éltek!18 évesen ez szuper!Jó,hogy te érett voltál egy babához!A mai fiatalokhoz nem is lehet hasonlítani...le a kalappal! :D
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
A felmerülő kérdésekre: természetesen a kis hely miatt csak egy babót vállalnék be, ő pedig pihenhetne a fiam leesésgátlós ágyában. Ő tud aludni a nagyágyon is, de mivel már nem szokott napközben, így az ágy mindig szabad.
Idegen gyermekekre vigyázásban tapasztalatom nincs sok, de azért néhány kis ismerősre vigyáztam már párszor:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!