Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire általános hogy egy...

Mennyire általános hogy egy kisgyerek semennyire sem fél az idegenektől, és baj e?

Figyelt kérdés

#nemfél
2012. okt. 4. 17:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Két és fél éves lányom,senkitől sem fél.Mindenkinek bemutatkozik,és megkérdezi,hogy ő ki?Majd hosszas eszmecserét folytat.Ez lehet bárki.Buszsofőr,hajléktalan,a kukás bárki.Hogy baj e?Nem tudom....de nagyon mit csinálni sem tudok vele....
2012. okt. 4. 20:29
 2/4 anonim ***** válasza:

ez pontosan mit jelent?

mert óriási különbség van aközött amit az első ír, hogy közvetlen és egy olyan között, hogy bárkihez odamegy és puszilgatja, ölelgeti a totál idegeneket. a második autizmus tünet.

az első meg szerintem a jó kis biztonság érzet és kellő önbizalom "tünete" :)

2012. okt. 4. 20:34
 3/4 A kérdező kommentje:

Ugyan az mint az elsőnél,és az én lányom is 2,5éves!:)

Vad idegeneknek leáll magyarázni az úton,megfogja a kezét hogy jöjjön velünk. A játszón idegen anyukákhoz/apukához odamegy hogy ő menjen vele ne én. Kiszedi a pórázt a kutyasétáltatók kezéből,és hasonló dolgok!:)

2012. okt. 4. 20:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Állítólag ugyanezt csináltam én is. Leginkább a buszsofőröket, meg anya munkatársait (orvosok, nővérek, gyógymasszőrök, takarítók, gyógytornászok, kórház fodrász :D) grabancát kaptam el és olyanokat kérdeztem, hogy ketté állt mindenki füle :) A buszsofőröket rengetegszer elkaptam. Vicces, hogy egyszer kb 15 évvel később anya buszozott, és a buszsofőr felismerte, és megkérdezte, hogy a kislányát nem hozta el? Mondta anya nevetve, hogy azóta 18 éves nagylány lett. :)
2012. okt. 5. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!