Jol csináltam? Van értelme jut valami tápanyag hasába?
föztem sárgarépa és sütök főzeléket naná hogy nem ette meg(mandulagyulladása van még csak meg se kóstolta)
bepöcentem ezen tettem hozzá burgonyát öntöttem hozzá egy kis öszilevelt és vizzel az egészet és odattam(szürön áteresztettem nagyon kevés rost maradt fent) és ugy adtam oda na igy meg megitta
én ilyenkor kölesgolyót nyomok a kezébe, azt szinte mindig megeszi
vagy állatfigurás ht kekszet
Szia...jól csináltad sztem...fáj neki,így nem is fog enni.Inni viszont kell és ha teheted csinálj még neki ilyet...vitamin és tápanyag így is megy neki...ha jobban lesz biztos éhes lesz és enni kér.Addigis igyon.
Jobbulást a picinek!
(én 3évesen mandulaműtéten estem át.Anyu mesélte,h napokig nem ettem csak krémtúrót)
ne pöccenj be azon, hogy nem eszik, fáj neki a nyelés. tökéletes így is, bár egyszerűbb ha kapásból ivólének csinálod meg :D
én ilyenkor zsákszámra veszem a ropit meg a kekszet és ahogy jön-megy mindig dugom a kezébe, majszolgat egész nap :) de főtt ételt enyém se eszik ilyenkor, nem is izgat, az a lényeg, hogy igyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!