APUCI89 kérdése:
Jôreggelt! Egyedül nevelem ( szüleimmel) 3éves kislányomat, anyukája elhagyott minket 9hònapja, és most el akarná venni tőlem! Érveket várok bìròsági perhez! Másfél éves fiunkat elvitte! Miwel érveljek konkrétan?
Figyelt kérdés
2012. okt. 2. 09:03
11/12 anonim válasza:
A 17 éves barátnőd mit szól a kislányodhoz?
Konkrétan én nem adnék érvet senkinek, egy olyan anya ellen, aki kiszolgáltatott helyzetben van, és még a gyerekét is ott kellett hagynia. Máshol azt írtad, hogy állítólag nem tudott róla gondoskodni az élettársad, ezért 3 hónapos kora óta jórészt a szüleid gondoskodtak a kicsiről. Talán inkább támogatni kellett volna az anyát, erősíteni az önbizalmát, nem elmarni tőle a gyereket. Ez a hátránya annak, hogyha több generáció él egy fedél alatt, és a férfi nem áll ki a párja mellett.
12/12 A kérdező kommentje:
Gratulálok okoska....te kiálltál volna ugy, hogy tartsd el a családját ilyen nehéz anyagi világban, mert nekik ez lett volna kiállás, az h.bármit tettem a boldogulásunk reményében nem érdekelte mert otthon baj volt a családban az mellekes....de te biztos tudod mert itt laktál velünk!!!!köszi az épìtő jellegű hozzászòlásodat!jah és nem elmartam tőle hanem eldobta mint egy rongyot...de gondolom megteheti mivel anya!!!!
2012. okt. 7. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!