Mit tennétek a következö apa-kislánya "konfliktusban"?
hàt....èrdekes ember a fèrjed az tuti...mit tudsz tenni?kerek perec megmondod a fèrjednek hogy legkozelebb az anyukàjàval beszèljen igy,ha duhongeni akar menjen el otthonrol.....
èn biztos kiraktam volna szellozni egy kèt napra....
Ez rendszeres vagy egyszeri eset? Mert egyszer-egyszer mindenkivel előfordul, hogy kiborul. Nem helyes, de hát mit csináljunk, nem vagyunk gépek. Biztos nem esett jól a kislányodnak, de azért nem lesz baja tőle.
Ha rendszeres, akkor sem hiszem, hogy a "tíz körméről lekapás" a valamire vezető módszer. Valószínűleg (sőt biztosan) egész más baja van a férjednek, és segítségre van szüksége (pihenésre, a gőz kiengedésére, vagy ilyesmi).
Kiváncsi vagyok, ha elalvás előtt Te kiabálnál a pároddal és szétdobálnád a dolgait, akkor ő mennyire tudna könnyebben/ gyorsabban elaludni... esetleg próbáld ki, hátha leesik neki a tantusz:(.
Édes kicsi kislány:(, drukkolok, hogy meg tudjátok beszélni és elejét venni a hasonló szituknak.
Ez nem apa-kislánya konfliktus.
A férjed egy fa@kalap.
A gyerek egy tiszta komputer, amibe mi tesszük a szoftvert. Aki ezt nem fogja fel, az ne foglalkozzon gyerekkel.
Most képzeld el. Nem alszik a gyerek két évesen. Milyen felnőtt lesz így belőle. Magam is láttam olyan embert, aki kétszer nem aludt délután, sőt alkudozott a szüleivel. Hát ne tudd meg mivé vált. Végleg lecsúszott, elrontotta az életét :)
Egyszer volt nálunk, ha fiam szomjas volt este, és kérte a kedvenc poharába a vizet, de épp bent volt a mosgatógépben, más nem kellett neki....erre az apja fogta a (szerencsére) műanyag poharat, amit vitt, és a falhoz vágta.
Na, felszívtam magamat, aztán jól beolvastam neki, h ahelyett h megnyugtatná, még jobban hisztizik, ez neki a nevelés, h dobál mindent? Szépen is néznénk ki, akkor én már az összes műanyagpoharat a falhoz csapkodhattam volna stb....Ilyenkor nem négyszemközti beszélgetés kell, hanem szembesíteni rögtön.
Azóta apa 10ig elszámol magában, bármit is tenne.
Most mit tegyél? Mondd meg a férjednek , h még egy iylen, és külön fogsz aludni tőle. 2 évesen semmi olyant nem tud tenni egy gyerek, amiért "szét kéne verni" a fejét. Pfúj...
Dehogynem szakadt el a cérna...dehogynem...! De sosem mondanék olyat, h "szétverem a fejedet"...és amilyen idegállapotba képes egy ember ilyenkor kerülni, sajnos van h meg is teszi....:S
Az én fiam is abban a korszakban van, h a délutáni alvásait el szereti bliccelni, pedig már 4 éves. (Ma pont alszik, kivételes eset...)De ha ilyenek miatt elkezdenék ordibálni, és "kikészülnék" rajta,a diliházban végezném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!