Ikrek könnyebben szoknak be az oviba? Vagy inkább gyerekfüggő?
Egyéniségtől szerintem jobban.
Bár az én fiam, és a kis barátja egy éves koruk óta "barátok", mivel az anyukájával összejárunk, majdnem napi szinten. Együtt kezdték az ovit, egy csoportban, nekik könnyebb volt. Ami nehezebb volt, h eléggé összezárnak, ők egymás barátai, nem nagyon fér másik gyerek az ő kapcsolatukba. És aránylag elevenek együtt, borzasztóan találékonyak, ha együtt kell rosszalkodni:))), emiatt külön asztalnál esznek, nem egymás mellett alszanak, a szekrényük távol egymástól.
Reménykedem én is, hogy könnyebb lesz nekik. Bár csak jövőre mennek a fiaim (2 évesek), de a lánykám igazán most kezdte (4 éves lesz), ő szeret menni. Örültem volna, ha úgy mehetnek hogy a nővérük csoportjába, de csak tiszta csoportok vannak, így az nem lehet.
Ők is teljesen mások, viszont abban megegyeznek, hogy nagyon anyásak, és egymáshoz is nagyon-nagyon ragaszkodnak. (egypetéjűek) Ritkán veszekednek, leginkább azt is rajtam, mikor fáradtak.
Mivel anyásak, az az érzésem nem lesz könnyű, csak reménykedem hogy mivel ott lesznek egymásnak, jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!