Mit tegyek, hogy könnyebben kakiljon 3 éves kisfiam?
Figyelt kérdés
Állandóan visszatartja, azt mondja fáj. Ma kúpot adtam neki és még így is visszatartotta...már nem tudom mit csináljak. Lassan 1 hete nem kakilt.Adjatok ötletet!2012. jan. 16. 19:49
1/4 anonim válasza:
hűha,az egy beöntés biztos kihozná neki.próbáld meg meghőmérőzni,és a nagy dogót ami elöl van hőmérővel kiszedegetni.Én is csináltam már,de ő akkor csak 3 napja nem kakilt.elég székrekedéses volt mindig.de nálam a kaja átreformálása hozta meg az eredményt,igy már hála van naponta.ha mégsincs,már másnap mindent kap ami hajtja a hasát,és 3 nap már kúpot is adok neki,ha kell 3-at is.
2/4 anonim válasza:
Aszalt gyümölcs, ananászlé, lekvárok, barack. Rengeteg praktika van. Én azt mondom, ha csak nem nagyon muszáj, ne adj neki gyógyszert.
3/4 A kérdező kommentje:
Próbálkozok köszi.
2012. jan. 16. 21:27
4/4 anonim válasza:
Valami rostosat,és széklet lazítót adj neki,mert ha nem kakál,bélcsavarodása is lehet.(vagy egy kis kamilla)
Ha az én fiamnak nehezen megy,odaülök mellé,és megfogom a kezét,megkérem szorítsa,és nyomjon.És együtt nyögünk.
De megpiszkálhatod lázmérővel a fenekét,az ingerlés kakilásra ösztönzi.Mint a babáknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!