Milyen gyurmát érdemes venni? Mi a tapasztalatotok? Másfél évesnek lenne.
Receptes vagyok:
Apró, finom só jó hozzá. Itthon H. Rozis volt, így azzal csináltam. Tökéletes lett.
A nagyobb szemű sótol nem lesz olyan finom, lágy az állaga, az inkább a só-kiszt gyurmához jó.
Most csináltam meg a receptet, ott gyúrja a végeredményt a 3 csemetém, szuper lett. Köszönöm én is, és bocs az off-ért kérdező.
Egyébként eddig is úgy gyúrtam a gyerekeknek a gyurmát, fele só-fele liszt, pici étolaj és amennyi vizet felvesz recept alapján, az is jó, de ez annál sokkal jobb. Ezentúl így fogom csinálni. :-)
Örülök, hogy megcsináltad és nem csalódtál benne! :)
Nekem is 3 gyerekem van, imádják!
A receptes anyuka
MEgcsinálta még valaki a receptet?
:)
Én még nem.
Mi a tapasztalat? Jó lett?
Miben tároljátok?
Sima uzsonnás zacsiban...
Nem sok veszteni való van benne, ha kipróbálod....
Megcsináltam és nagyon jó lett!
Köszönöm!!!:)))
Ti hűtőben tartjátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!