Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek, ha 2 évesem...

Mit tegyek, ha 2 évesem nappal nem alszik, éjszaka meg nem tud aludni?

Figyelt kérdés

Délután mostanában nem lehet elaltatni, semmilyen módszerrel. Éjszak elalszik, de éjfél után szinte óránként fenn van.

A foga nem lehet, mert akkor valamilyen fájdalomcsillapító használna. De semmi nem használ. Se a homeopátia, se a gyógyszerek, se a gyógyteák, semmi.

Kb. 1 hónapja küszködünk.

2012. szept. 25. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:

nem én írtam ki ezt a kérdést? :)

az én kislányom 2,5 éves lesz dettó ez van.

de legalábbis 1 héten 2 szer nem tudom letenni aludni ebéd után.,pedig muszáj neki mert szüksége van rá, tudom,én csak az ő érdekében erőltetem,mert estére megbolondul ha nem alszik.

éjjel ő is felébred és odamászik hozzánk,

bár ezt most betudom hogy fázik, még nem fűtöttem be a szobába, mert még annyira nincs hideg, a pizsije elég meleg,de folyton lerúgja a takaróját, meg most kicsit náthás is szegénykém..

hogy mitől van?

gőzöm sincs..szóval jól elirosgattam is magamnak..

2012. szept. 25. 17:26
 2/4 anonim ***** válasza:
79%
lehet nem kellene altatni délután mert amikor elaszik akkor éjjel már kevesebbet alszik
2012. szept. 25. 17:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Akár alszik délután, akár nem, éjszaka akkor is felkel3-9x, ez változó. Estére meg tiszta hiszti, mert délután nem aludt.
2012. szept. 25. 20:40
 4/4 anonim ***** válasza:
nálunk is pont ez volt.most 3 éves és még mindig odamászik közénk.utána meg reggelig alszik.azt mondja hogy rosszat álmodott vagy hasonló.sőt nálunk volt olyan hogy nem akart vagy akar a szobában aludni mert rosszat fog álmodni azt mondja olyankor megágyazok a nappaliban és reggelig alszik.Nem tudni mitől lehet.majd elhagyják! :)
2012. okt. 1. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!