Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak/hogyan fegyelmez...

Mit csináljak/hogyan fegyelmezzem a borzalmas akaratos lányomat? Nem tudom neki elmagyarázni hogy bizonyos dolgokhoz még kicsi!

Figyelt kérdés

Kész vagyok! Minden nap ugyan az a sztori. A kislányommal kimegyünk sétálunk játszótér stb.

A játszóterezés igazi rémálom vele. Állandóan utánozza a nagyokat,mászna oda ahova ők,persze nem tud akkor hisztizik. Kiabál nekem hogy segítsek,ha nemet mondok akkor még jobban visít. Megy utánuk bennem meg sokszor megáll az ütő mikor fogják véletlenül lelökni. Néha az agyvérzés kerülget mikor fél percet nem figyelek rá,és ő olyan helyre mászott ami nekem is meredek! Korához képest nagyon ügyes,sokan csak lesnek miket csinál már! Ma is ment a kb 10éves gyerekek után akik a mászókán kívül mint a majmok lógtak,majd ugortak le a földre 2m-t. Felmászni fel tudott,de ugye nem hagytam neki kívül mászni meg leugrani eszméletlen hisztibe kezdett!:(

Annyira irigylem az olyan anyukákat akik legalább 2percet tudnak a padon ülni,én meg mint akinek baja van csak szaladgálok a gyerek után!:(((

#hiszti #akaratoság
2012. szept. 25. 16:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

2,5 éves 20 kg? Komoly?

Nekem két dolog jutott eszembe. Vannak olyan játszók, amik kimondottan kicsiknek valók, ha van rá lehetőség, egyszer derítsétek fel a környéket (vagy: [link]

Másik dolog: a kedvenc hinta miatti ordítás nálunk is megvolt, megvan néha még mindig, ugyanígy a csúszda miatt. Azt találtam ki, hogy indulás előtt közlöm a gyerekkel, ha ordít a hinta miatt, ami amúgy nem az övé, hanem közös, akkor hazajövünk. Rendben? Rendben. Később kérdeztem tőle, mit csnálunk, ha ordítani kezd a hinta miatt. Ő mondta, hazajövünk. Jó, akkor indulhatunk.

Esések és rossz tapasztalatok az én lányomat se riasztották el soha a további eszetlenkedéstől (akaratos fajta szintén). És egyetértek, a felnőtt nem mindenhova mászhat fel, mert nem férsz el vagy felnőtt súlyra tervezték a játékot, meg nem is bírod fizikummal utána csinálni egy 2,5 után azt a mozgásteljesítményt, amit nap mint nap előad.

Életveszély lehet a kiscsaj.

2012. okt. 5. 09:48
 12/12 A kérdező kommentje:

Igen életveszélyes!:)(

20kg és általában mindenkinek csodálkozás az első reakciója amikor megmondom,teszem hozzá hogy nekem is több a súlyom annál mint ami látszik,erős csontozat!:) Viszont magas a gyerek,a 20kg-hoz ennyi idősen már 110cm. Olyan izmos combja meg vádlija van mint aki súlyt emel. Rengeteget mozog,megy ,mászik,szalad,de ezt már írtam. Ja és "csupán" 4950g született.:)))

A hinta hosszú távon nem köti le,nem az az első ahová megy mikor játszón vagyunk,úgyhogy ebből nincs hiszti. Ha tehetné megmászná a 10emeletes panelházat!:)

2012. okt. 5. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!