Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bölcsi/ovi-beszoktatós kérdés:...

Bölcsi/ovi-beszoktatós kérdés:Van olyan akinek nem szokott be? Illetve anyuka feladta, és nem hagyta ordítva leszedni magáról a gyereket?

Figyelt kérdés

Lányommal még csak az első héten vagyunk, és a gondozónő kedves, próbál vele kapcsolatba lépni, de a lányom nem reagál rá, és ha hozzáér, akkor fut hozzám, kicsit ijesztő nekem ez az első reakciója, pedig olyan barátságos máskor, biztos érzi, hogy a gondozónő nyomul rá...azzal nyugtatom magam, hogy a bölcsi nem kötelező dolog, és ha nagyon nagyon gáz lesz, akkor nem hagyom ott max..Volt itt ilyen vkinek?

De igazából jó lenne ha beszokna, és szeretném is, csak azért nem minden áron....

Ha eltoljuk egy évvel, akkor az oviban is ilyen nehéz ez, vagy ahogy nőnek, akkor azért könnyebben leszakadnak?

köszi

2012. szept. 25. 13:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Teljesen egyetértek, és hiszek is ebben amit írsz, épp ezért is lesz nehéz a beszokása, mert nem vagyok ott mellszélességgel, hogy "igen kicsim, ez kell neked!", és a számmal hiába mondom, ha Ő érzi rajtam, hogy én is csak szükséges rossznak tartom ezt az egészet...de sajnos nagyon szükséges..:-((

Annyira fura nekem, hogy van 2 bnőm külföldön, és ott a szülés után 3hónappal!!!! vissza kell menni dolgozni..én ezt el sem tudom képzelni...

Ma megint nekifutunk, persze éjjel már volt felkelés, tuti100, hogy érzi, olyan mint egy kis antenna...:-))

Igen 2 hét a beszoktatás itt is szerencsére...

azzal tuningolom magam, hogy az oviban egyáltalán nincs beszoktatás, tehát még most ez barátságosabb, ha eltolom 1 évvel, akkor már csak oviba mehetne, és ott mélyvíz lenne...

Hát szorítsatok! :-)köszi a válaszokat!

2012. okt. 1. 07:03
 12/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Csak azért írok, mert hátha vki mást is érint ez a téma, lássa mi lett..:-)

A nyolcadik nap vagyunk a beszoktatással, és ma már én itthon vagyok, és csak alvásidőre kell bemennem, kint ücsörögni, ha felkel, akkor ott legyek neki. :-)

Minden nagyon flottul ment, pedig sztem én eléggé vibráltam, de a lányom, és a gondozónő ügyesek voltak.

Az ottalvással vannak gondok, de sztem 1-2 hét alatt azt is megszokja...itthon ugye csand van, és sötét, ott meg világos, van egy alapzaj, meg egy csomó gyerek 1 karnyújtásnyira, ezeket meg kell szegényeknek szokni...

Ami szívfacsaró, hogy ugyan a lányom nem sír, viszont mikor megyek érte, levegőnek néz, szóval állatira meg van rám haragudva, hogy "cserben hagytam"...kb. mintha gyomron rúgnának...:-(

De hát inkább én sírjak itthon, mint Ő ott bent...szóval elég jól haladunk, nem kellett letépni rólam hála az égnek...:-DDDD Nem is hagytam volna...

Mindenkinek kitartást, aki hasonló cipőben van! :-)

2012. okt. 5. 12:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Együtt érzek veled. Nem lehet kellemes érzés, h haragszik rád, de hát még pici gyerek, tudod, nem igazán érti, miért hagytad magára, holott a lehető legjobbat teszel érte. Majd megengesztelődik idővel. :) Meg te is. :)
2012. okt. 5. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!