Mit vegyek egy 4 éves igen mozgékony fiúnak születésnapjára?
Figyelt kérdés
Valami extra, de nem túl drága dologra gondolok. Nem élünk túl jól, de azért rosszul sem. Szerintem nagyon sok mindene megvan, és sajna már kifogytam az ötletekből. Előre is köszönöm a válaszaitokat.
ui: ruha kizárva
2009. aug. 1. 22:52
1/5 anonim válasza:
Pl.:roller, bicikli,gőrkori és ezeket olcsón be is tudod szerezni a hipermarketekben.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, de ezek már vannak neki. Biciklit három éves szülinapjára kapott, rollert a nyuszi hozott neki, görkorcsolyája meg már rég óta van. De azért köszi a lehetőségeket.
2009. aug. 3. 00:13
4/5 anonim válasza:
Jenga-t. Az olyan fa torony, amiből ügyesen kell kihúzni a szélső vagy középső elemet. Jókat lehet vele játszani, kicsit le is nyugszik a gyerek, megtanul koncentrálni.
5/5 A kérdező kommentje:
jó ötletnek tűnik a jenga szerintem meg is próbálom, köszönöm a tanácsot
2009. aug. 19. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!