Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Legviccesebb dolgok, amit a...

Legviccesebb dolgok, amit a gyereked eddig csinált és dőltél a röhögéstől, nektek mik voltak?

Figyelt kérdés

nekünk a wc falat tapétázta ki tisztasági betéttel

a még le nem festett falat szépen kidekorálta filctollal

vadonatúj frissen festet falat a gyerek popsitörlővel átkente

elállította a tv ugy hogy alig tudtuk kikoldólni

illetve videolejátszóba eldugott pár játékot

ki"lopott a hüttöböl" egy tejfölt elvett egy kanalt mire visszaértem a wc röl addigra a tejfölös pohárba mosott kezet a tejfölel

(és még csak két éves)

2012. szept. 22. 16:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
66%

"a szomszédnál traccsoltunk,visszanéztünk mi ez a nagy csend"

Egyedül voltak otthon a gyerekek?

2012. okt. 4. 13:00
 22/26 anonim ***** válasza:
Igen, egyedül voltak. A szomszéd ugyanabban a házban lakott, csak egy vékony fal választott el minket tőle. (Ha reggel felkelt, hallottuk, hogy bedugja a zenegép konnektorát, és bőgni kezd a latin-amerikai zene.)
2012. okt. 4. 14:23
 23/26 A kérdező kommentje:
én csak zöld kezet adok :D:D nem tom mely aberált pontozz le
2012. okt. 5. 06:45
 24/26 anonim ***** válasza:

Ma sikerült egy èdeset alakítania a kis 3 éves fiamnak.

Csokit majszolt, persze tiszta csoki volt a keze és elkezdett rohangálni, közben minden felé figyelt csak előre nem. Felkenődött a falra, majd nevetve odaszólt, hogy "bocsi". Mondtuk neki, hogy az a fal volt. Erre ránéz a falra és megszólal: "ó, hát ez, hogy került ide?". Mind a öt kis újja ott virított a falon, mivel csokis volt a keze. Volt nagy nevetés! :D

Van egy nagy plüss pingvinje, amit Ő pimbimnek hív, és egy plüss keselyűje. Hozza a keselyűt és mondja: "itt a pimbim". Mondjuk neki, hogy az nem pingvin, hanem keselyű.

Gondolkozik, gondolkozik, majd megszólal: "keserű pimbim".

:)

2012. okt. 12. 18:47
 25/26 anonim ***** válasza:

# 11-hez vicc.

Két óvodás beszélget:

- Nézd, egy óvszer van a radiátoron!

- Mi az a radiátor?

2012. okt. 12. 20:54
 26/26 anonim ***** válasza:
Kislányom (4 éves) tegnap nagy dolgát intézte a Wc-n,popsitörlővel törli ki a fenekét.Szóltam neki,hogy ugye tudod,hogy szemetesbe kell dobni.Erre megszólal a lányom TUDOM,nem kell elmondani hatszor. :)
2012. okt. 17. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!