Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Legviccesebb dolgok, amit a...

Legviccesebb dolgok, amit a gyereked eddig csinált és dőltél a röhögéstől, nektek mik voltak?

Figyelt kérdés

nekünk a wc falat tapétázta ki tisztasági betéttel

a még le nem festett falat szépen kidekorálta filctollal

vadonatúj frissen festet falat a gyerek popsitörlővel átkente

elállította a tv ugy hogy alig tudtuk kikoldólni

illetve videolejátszóba eldugott pár játékot

ki"lopott a hüttöböl" egy tejfölt elvett egy kanalt mire visszaértem a wc röl addigra a tejfölös pohárba mosott kezet a tejfölel

(és még csak két éves)

2012. szept. 22. 16:52
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
79%

- Még nem volt szobatiszta de mivel meleg volt, meztelenül volt egész nap.Ő még nem fejezte be az bédet, de addig mi kimentünk az udvarra rágyújtani.nem sokkal később jött utánunk, és tiszta kaki volt a feneke.Mentem be és azt láttam hogy a kaja fele, meg a tányér a földön, de a kakit nem találtam.Felnéztem az asztalra, és ott volt a közepén.Mai napig nem tudjuk hogy felmászott és ott végezte el a dolgát, vagy a földről rakta oda.

- Építkeztünk és kint voltunk a komppal.Gyanútlanul ólálkodott az egyik melós körül, és amint az nem figyelt oda a fiam elcsente a sörét (szerencsére dobozos volt) és szél sebesen elinalt vele.Akkor indult el előre a komppal, addig csak tolatva araszolt.

- Az apjával papírtörlő gurigával játszottak.Én feküdtem mellettük.Az apja eldobta a gurigát úgy hogy a fiam nem látta, majd azt mondta neki hogy én megettem.Erre a fiam szétnyitotta a számat és megpróbált volna benyúlni hogy kivegye a torkomból.

- (kicsit kellemetlenebb) Azt hittük hogy már alszik, csönd volt, amikor benéztem hozzá csukva volta szeme.Így hát neki álltunk párommal egymással foglalkozni.Épp örömet szereztem a páromnak orálisan, amikor is a fiam benyitott.Engem nem látott mert a takaró alatt voltam, és mi csak lemerevedtünk, párom úgy csinált mint aki alszik.Kisfiam felmászott az ágyara és természetesen ráfeküdt a fejemre, úgy hogy előtte én pechemre nem köptem ki ami benne volt... Moccani sem tudtam, pár perc volt mire a párom eltudta küldeni.Szerencsére a fiam nem kukkantott be a takaró alá...

2012. szept. 22. 18:36
 2/26 anonim ***** válasza:
84%
Utolsó válaszoló! Az utolsó storydon besírtam :) :)
2012. szept. 22. 19:08
 3/26 anonim ***** válasza:
90%

szobatisztaság elején délutáni alvás után a hálónkban az ágy és a szekrény között autózott. 10 perc múlva mondtam neki, hogy menjen már ki pisilni, felkeléskor elfelejtettünk...

-már pisiltem!

-hova kicsim??? (már akkor rosszul voltam a választól :D)

-hát a táskádba anya!

és tényleg belepisilt a drága hímzett táskámba :D

első válaszoló, az utolsó sztoridat elképzeltem.... hát a könnyem is csorgott :DDDDD

2012. szept. 22. 20:17
 4/26 anonim ***** válasza:
70%
:D
2012. szept. 22. 20:26
 5/26 anonim ***** válasza:
89%

Nekem is tetszett az a bizonyos sztori! :)

Kisfiam 2,5 éves körül lehetett, amikor elkezdtem neki tanítani, hogy hol lakunk, illetve hogy anyát és apát hogy hívják. Most 4 éves, de az apja azóta is következetesen Zászló. Amúgy László. Apának nem igazán vicces, de én dőlök minden alkalommal a röhögéstől.

Olyan ágya van, aminek van felhajtható része, és ágyneműtartója. Van hogy kinyitattja, van hogy összecsukatja. Egyszer, a délutáni alvás közben elkezdett ordítani, mire rohanok be, a gyerek meg sehol. Kiabálok az apjának, hogy elrabolták a gyereket, mire Ő is kiabál hogy itt vagyok. A kis drága belemászott az ágyneműtartóba és rácsukódott az ágy. Ahogy lemúlt az első ijedtség úgy röhögtünk, hogy alig tudtam kiszedni a szorul helyzetéből.

3 évesen kezdte az ovit. Szomszéd nénivel folytatott párbeszéde:

-van barátod az oviban?

-igen, az Alex

-és barátnőd?

-igen, a Bence

Most nyáron házasodtunk össze, a fiunk 3,5 éves volt a kislány 1. Az anyakönyvvezető előtt ebbe na sorrendben ültünk: férjem tanúja - férjem, ölében a lányunk - én, ölemben a fiunk - én tanúm. Végig mosolygott, a végén meg is jegyezte, hogy még soha nem ültek vele szemben hatan. Persze az is hozzátartozik, hogy a fiunk végig magyarázott, a kislány meg gügyögött. Semmi megható nem volt benne, majdnem mindenki fulladozott a röhögéstől.

2012. szept. 22. 20:46
 6/26 anonim ***** válasza:
77%
Nekünk pont tegnap volt egy vicces esetünk. 3 éves kisfiam és Apa együtt mosták a fogukat. A telefonomban van egy program, amiben egy cica fogat mos, elvileg addig kéne sikálni, amíg a cica. Nagyon tetszett a kisfiamnak, mindig rámosolygott, sikálta, sikálta, majd mikor öblíteni kellett odahajolt a mosdó felé, öblögetett, majd az utolsó pillanatban visszafordult felém és kiköpte. Ellenőrizni akarta, hogy a cica is öblöget-e. Előttem csattant az egész! Apával szakadtunk a nevetéstől! :D
2012. szept. 23. 08:19
 7/26 anonim ***** válasza:
77%
utolsó,mi ennek a programnak a neve?
2012. szept. 23. 09:04
 8/26 anonim ***** válasza:
88%
Iphonera lehet letölteni, Talking Ginger a neve a programnak. Egy aranyos vörös cica. Lehet zuhanyozni, megszàrítani hajszárítóval, fogat mosni, wc papírt teker le... Ilyen kis jópofaságok! És jobbra fent van egy stopper óra ikon, akkor elkezd fogatmosni időre. :)
2012. szept. 23. 09:57
 9/26 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon aranyosak ezek a sztorik, a intimen és a táskába pisilősön nevettem a legnagyobbat! :)
2012. szept. 23. 11:02
 10/26 anonim ***** válasza:
74%

köszi

nekem csak androidom van,de arra is lehetett szerencsére.nekem talking lion volt a telefonomon,ez a beszélő oroszlán.tök jópofa hangon visszamondja,amit mondasz.neki lehet almát adni,tornáztatni,elküldeni aludni.próbáld ki,ha nem ismered,fiam imádja.és szerintem ettől is meg lesz őrülve

amúgy bocs az offért

2012. szept. 23. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!