Nehéz (volt) az ovikezdés? Mesélnének azok, akiknek kimondottan nehéz volt az első pár nap, vagy az első egy-két hét.
Figyelt kérdés
2012. szept. 21. 13:50
1/3 anonim válasza:
A gyerek hamar beszokott csak az óvónénik furik. Körülményesek és volt egy olyan érzésem hogy direkt arra játszanak hogy lebetegítsék a gyerekeket. Nagyon hideg szél fújt és kint játszottak a gyerekünket átfagyva hozta haza az apja a sok cucc meg a szekrényben volt. Meg is fázott és nem csak ő.
Nagyon felfázós ezért /vessetek meg/ body-ban van általában mert 3+ szokott lenni a vizelete. Arra nagyon érzékeny hogy a body legyen begombolva és szól is. Mindig úgy jön haza hogy nincs bekapcsolva pedig vagy 15 gyerek van a cspoban 2óvónő és 2 dajkanéni.Azt mondták neki hogy majd anyukád bekapcsolja neked otthon.Szép nem?
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Beszoktatás után 2 hétig semmi gond nem volt, az ajtóban puszi anyának és boldogan ment be a csoportba. Aztán gondolom leesett neki, hogy ez már indig így fog menni és hogy itt már nincs is anya ha szüksége van rám. Innentől 1 hónap kellett, mire elmaradtak a reggeli visítások. Ő az oviban sírt, igaz csak reggel amíg az ajtó becsukódott, én meg otthon. Olyan rossz volt. Sokáig amikor felkelt mindenhol csak lógott rajtam, még wcre sem tudtam elmenni, aztán apránként ez is elmaradt. Egyébként idén áprilisban kezdte az ovit a kislányom. Végül is hamar megszokta, csak elég nehéz volt így, nehéz volt látni, ahogy sírva csak néz rám... szívtelen anyának érzetem magam, de utólag vissza gondolva akkor lettem volna szívtelen ha akkor haza hozom, visszamegyek hozzá, mert így hamar megszokta a rendet, úgy pedig csak folytatódott volna a sírás heteken keresztül. Neki sem lett volna jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!