Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másfél év körüli gyermekednek...

Másfél év körüli gyermekednek milyen gyorsan nő a lába? Mennyi időnként kell neki új cipőt venned?

Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát az enyém ugyan 2, de neki tavaly tél óta 1 számot nőtt a lába, így abba a cipőbe amit télen vettem neki tavaszra most nőtt bele :) A nagyobbik lányomnak viszont rengeteget nőtt a lába 1 és 2 éves kora között. 1 évesen 20-as cipőt hordott télen 2 évesen meg 25-ös kellett neki (utána leállt :) most 5 éves és 29-es a lába)
2012. szept. 20. 14:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

lányomnak ugrás szerüen nöl a lába.

1 évesen kapott elsö cipöt az 18-as volt.

majd 15-16 hós volt mikor észrevettem hogy kinötte a cipöjét és akkor 20-t kapott, de a tavaszi cipökor volt pont másfél amikor kapott egy 21-es cipöt, a nyári szandit már 20 hósan 22-nek vettük, és most 23 hósan kapott öszi cipöt ami 23-as. na ez még egy kicsit nagy.

de 1 év alatt 4 számot nött a lába.

A cipö akkor jó, ha van egy újnyi köz benne. vagy is ha benyomható az órr akkor érzed hogy oda fér a hüvelykújjad, vagy kiveszed a talpát neki és ott elfér az újjad.

2012. szept. 20. 14:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk mindig úgy jött ki,hogy az évszakhoz igazodva.A téli cipőt kihúztuk tavaszig,a tavaszit nyárig.A nyárit szandit pont most nőtte ki és már megvettem az őszi/átmeneti cipőjét.
2012. szept. 20. 14:18
 4/4 anonim ***** válasza:
árpilisban 11 hónaposan vettük az eslő cípőjét 21 es volt, május végére már kicsi volt 22es kellett. A nyári szandálja már 23as volt, most őszre 23-as és 24es kellett (más fazonúak) Most 16 hónapos.
2012. szept. 20. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!