Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 év körüli gyermekednek mi a...

2 év körüli gyermekednek mi a kedvenc étele amiből bármennyit meg tudna enni? és az innivaló mi a kedvence?

Figyelt kérdés
2012. szept. 10. 15:09
 1/9 anonim ***** válasza:

Fokhagymaleves a kedvence, és a lecsókolbász meg füstölt oldalas. Igazi vidéki jány Pesten. :)

Málnaszörp a favoritja.

2012. szept. 10. 15:13
 2/9 A kérdező kommentje:
:D:D:D
2012. szept. 10. 15:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Amiből bármennyit meg tudna enni, az kizárólag az édesség. Ha hagynám, szerintem őrült sok csokit tudna megenni egyszerre! Normális ételekkel sajnos nincs így, egyébként a raguleveseket szereti a legjobban. Innivaló: ananászlé; ezt imádja! (2,5 éves)
2012. szept. 10. 15:42
 4/9 A kérdező kommentje:
hát igen édesség bármennyi jöhetne ez nem kérdéses:D:D de normál tápláló izeletes ételt milyeneket eszik
2012. szept. 10. 15:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha lenne ilyen, esküszöm, csak azt venném/főzném...

SEMMIBŐL nem eszik 2 falatnál többet, de az ételek 90%-át meg sem kóstolja...:-(

2012. szept. 10. 15:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Mint írtam, talán a ragulevesek a legmenőbbek nálunk, meg mindenféle sűrű leves, pl. gulyás, frankfurti.

A főétel-féleségek annyira nem mennek nálunk!

2012. szept. 10. 15:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Paradicsom minden formája: paradicsomleves, paradicsomos olasz tészták. Sütőtök. Virsli. Ja meg a buláta.
2012. szept. 10. 16:11
 8/9 anonim ***** válasza:

22 hónapos fiam nagy kedvence a rakott kel meg minden ami káposzta. krémleveseket is nagyon szereti, meg a virslit, de amúgy sem válogatós szerencsére :-) legújabb favorit a dödölle :-)

Innivaló mindegy, csak minél édesebb legyen. minél édesebb, annál jobb. neki az a nasi, mert az édességeket annyira nem szereti

2012. szept. 10. 21:21
 9/9 anonim válasza:
Nálunk a 2 éves fiam a zöldséges rizst ( szaftos), zöldséges paprikás krumpli (cukkini + padlizsán 1/3, krumpli 2/3) a favorit, ezekbe csirkehúsit szoktam apró kockára vágni. De, jöhet minden ami pradicsomos, csak szaftos legyen... Illetve, nem iszik mást mint reggel-este tejet, napközben pedig csak sima vizet.
2012. szept. 15. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!