Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Scamp melegítő? Akinek van,...

Scamp melegítő? Akinek van, megírná a véleményét? Jók, nem bolyhosodnak gyorsan?

Figyelt kérdés

2012. szept. 19. 15:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! Én csak scamp-es gatyókat, trikókat és pólókat veszek neki. (fiam van) (na jó, azért néhanapján mást is)

Imádom őket!

Mosás után mindig kivasalom őket, akkor is ha nem gyűrődnek, így nem bolyhosodnak gyorsan.

Arra figyelj majd, hogy ha melegítőt veszel neki, abból jó a méret, amit egyébként is hord, de ha külön gatyót (gumiházas a legjobb), abból elég az egy számmal kisebb is. Én épp most faragtam rá, hatalmasak a gatyók...

Pólóknál ugyanez: a tradicionális pólókból elég az eggyel kisebb (én pl. 104-es pólókat veszek, de a tradicionálisból elég a 98-as)

Gatyóknál melegítőt 104-est, külön nadrágot 98-ast.

Remélem érthető voltam.... :)

2012. szept. 19. 20:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! Igen érthető volt! :))
2012. szept. 19. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!