Az idegenektől nem fél a lányom, a saját rokonainktól meg igen. Ez miért lehet?
Kislányom nagyon nyitott, barátságos gyerek, másfél éves. Akárkivel találkozunk, azonnal játszik vele, rögtön jóban van mindenkivel. De ha a családból jön valaki, akkor azonnal visszahúzódó lesz, néha még sír is. Különösen a tesómmal van így. Nagyon nem viseli el, kell minimum fél-1 óra, hogy szóba álljon vele.
Miért lehet ez?
Hogy viselkednek ezek a rokonok? Meg akarják puszilni, akkor is, ha a kislány nem akarja?
Minden családban van legalább egy olyan rokon, aki úgy viszonyul a kisgyerekhez, hogy "Jaj, de aranyos gyerek, hadd pusziljalak meg!" Van, aki még az arcot is megcsipkedi, az ilyentől én is féltem.
a tesód fiú,vagy lány?
csak vele viselkedik így?
és valóban fontos,hogy a rokonok mennyire rohanják le.
Tesód férfi vagy nő??
Hogy viszonyul a gyerekhez rögtön lekapja és puszilgatja ölelgeti, vagy ha férfi nem szakállas, magas "félelmetes"???
akkor biztos,hogy ez a probléma.
az én lányom is nehezen oldódik,ezért mindig mondom is,annak aki jön hozzánk,hogy ne akarja rögtön puszilgatni,ölelgetni,hanem fokozatosan közeledjen hozzá. és távozáskor sem kell rákényzerítni a kislányodat,hogy:márpedig puszilja meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!