Nehezen megnyíló gyereknek hogy lehet segíteni?
nem akarlak elkeseríteni,de mindenképp kell erre megoldást,keresni,mert aki nem tesz ez ellen a zárkózottság ellen gyerekként,felnőttként már nem fog menni,csak szakember segítségével,szerintem írassátok be pl úszni,táncra,én is ilyen helyen változtam meg,kezdtem nyitni az emberek felé
de ott a volt legjobb barátnőm,aki nem akart sose változtatni ezen a zárkózottságon,ő még 22 évesen is ilyen
Hát igaz az én kisfiam még csak 2 és fél éves,neki egy év kellett,h berázódjon.Ő akkor oldódott fel mikor nekem sikerült ezt elfogadnom,elfogadtam magamba,h ő ilyen és kész,csendes,eljátszik egyedül.Azóta megnyílt,vannak kisbarátok is,bár sokat egymaga játszik még,de ő tényleg ilyen.
Kicsinek én is ilyen voltam -mondjuk én szüleim miatt sajna -de mára eész jól menyíltam,bár nem kezdeményezek még mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!