Elöre panirozott gyorsfagyasztott csirkemellet és halat is lehet adni a 2 év körüli gyereknek ha most nincs más?
Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 10:03
1/6 anonim válasza:
szerintem lehet
miért gondolod h nem lehet?
3/6 anonim válasza:
Hogyne lehetne! Én mindig betárazok itthonra, 1-2 csomaggal, és ha épp nagyon el vagyok havazva, nincs időm 2 órát a konyhában főzni, akkor csak kiveszem, kisütöm, kis krumplit, vagy rizstfőzök hozzá-és kész is a kajcsi:)
4/6 anonim válasza:
nekünk mindig van itthon halrudacska,de csak olyan,ami 100 % halfilé.szereti a fiam.sült krumplival és ketchuppal szokta enni.
csirkemellet is olyat adnék neki,ami ne ilyen összedarált valami,hanem az is 100 %-os csirkemell
5/6 anonim válasza:
Ja igen,t az nálunk is alap, h ne valami szójával megtömött vacak legyen. Vagy 4-5 félét kipróbáltam, mire eljutottunk addig, h mostmár csak azt keresem a boltban. Szoktam nézni a hústartalmat, meg hogy lehetőleg magyar termék legyen. (Én szoktam pl. pulykahusis párnácskákat is venni)
6/6 anonim válasza:
Persze, csak jó minőségű legyen és persze ne minden nap kapjon ilyesmit :)
Mi csak ritkán eszünk ilyesmit, bár imádjuk egyébként.
És inkább kevesebbet eszünk belőle, de az legyen majdnem színhús, ne valami pépből formázott cucc, amibe ki tudja mit raktak bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!