Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Esztek terhesség alatt gyorsfa...

Esztek terhesség alatt gyorsfagyasztott, félkész húsokat? Pl sajttal töltött p. mell? Én azt hallottam hogy nem javasolt a bacik miatt?

Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 11:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én ettem mindhárom terhességem alatt, eddig semmi bajom nem volt.(kop-kop)
2009. szept. 29. 12:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyan sok mindent nem javasolnak már.....ha betartanánk nem ehetnénk semmit. Én csak a lágy sajtoktól (camamber) és a nyers húsoktól ( tatár bifstek) tartottam magam távol.
2009. szept. 29. 12:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, nem nyersen akarod enni. :-) Mire megsütöd (lassú tűzön 10 perc) nem marad benne élő bacilus, amitől félni kellene.

A lágy sajtoktól is azért kell félni, mert nem hőkezelt, hanem nyers tejből csinálják őket, és így maradhat benne baci.

2009. szept. 29. 12:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is eszek néha elég sokmindent nem javasolnak, ha ezt mind betartanánk, vajon mit ennénk?:)
2009. szept. 29. 12:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Régen megettek az anyukák mindent, és felnőttünk,nem???
2009. szept. 29. 12:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért a tejet régen is, ma is felforralták fogyasztás előtt, a húsokat régen is, ma is megsütötték stb.
2009. szept. 29. 12:36
 7/8 anonim ***** válasza:
84%

OOOO hät kväzi a tatärbifsteken kivül en eszek mindent. Camambert is... Szerintetek a gyomorsavat mire talältäk ki? Regen a husok is csak füstölessel max soval voltak tartositva.... Na hät a kajän nem aggodom agyon magam. Pontosabban a kajän sem. Söt Mekis kajät is eszek, gyorsfagyasztott pizzät, konzerves kajät... sorolhatnäm, mindenfelet, ami egeszsegtelennek van elkönyvelve... 35 hetes vagyok, es meg mindig tökeletes a verkepem. Jobb eredmenyeim vannak, mint egy nem terhesnek.

Az a baj, hogy ez az egesz terhesseg dolog agyon van mär stresszelve....

2009. szept. 29. 13:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Naná, továbbra sem vagyok időmilliomos :D
2009. szept. 29. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!