Esztek terhesség alatt gyorsfagyasztott, félkész húsokat? Pl sajttal töltött p. mell? Én azt hallottam hogy nem javasolt a bacik miatt?
Gondolom, nem nyersen akarod enni. :-) Mire megsütöd (lassú tűzön 10 perc) nem marad benne élő bacilus, amitől félni kellene.
A lágy sajtoktól is azért kell félni, mert nem hőkezelt, hanem nyers tejből csinálják őket, és így maradhat benne baci.
OOOO hät kväzi a tatärbifsteken kivül en eszek mindent. Camambert is... Szerintetek a gyomorsavat mire talältäk ki? Regen a husok is csak füstölessel max soval voltak tartositva.... Na hät a kajän nem aggodom agyon magam. Pontosabban a kajän sem. Söt Mekis kajät is eszek, gyorsfagyasztott pizzät, konzerves kajät... sorolhatnäm, mindenfelet, ami egeszsegtelennek van elkönyvelve... 35 hetes vagyok, es meg mindig tökeletes a verkepem. Jobb eredmenyeim vannak, mint egy nem terhesnek.
Az a baj, hogy ez az egesz terhesseg dolog agyon van mär stresszelve....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!