Mi lett a kisfiammal?
A nagy lányom amikor ebben az időszakban volt, akkor a kicsi fél éves lehetett. Hát nálunk volt olyan, hogy télen, már mindenki csizma overál stb, amikor közölte, hogy nem vesz sálat (vagy valami vékony kendőt akart, már nem emlékszem, ami persze hideg ellen nem véd.) Én mondtam neki, hogy ha nem veszi fel, nem megyünk. Megmakacsolta magát. Nem volt más választás, visszamentünk. Mindenkit vetkőztettem. :o)
Aztán amikor a kicsim volt 2 éves, akkor én már félidős terhes voltam a harmadikkal, és az oviból hoztuk el a nagyot. Két évesem közölte, hogy nem jön. (Mármint az oviból kifelé). Sehogy sem tudtam rávenni, kellemetlen volt, mert sok anyuka-apuka volt a "néző", lányom levetette magát az ovi ajtajában a földre és üvöltött, hogy "nem". Hát mit mondjak, ciki ide vagy oda, hónom alá kellett kapnom, még a csizmáját is "lehisztizte magáról", mire az autóhoz értünk, én meg majd megszakadtam.
Na ilyen emlékezetes eseményből van néhány, a többi pedig elhalványul az évek távlatából. Addig pedig kitartás mindenkinek! :o)
Legjobb módszer a figyelem elterelés, de ez csak akkor működik, ha még a hiszti előszelében sikerül "elkapni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!