Milyen orrcseppet ajánlotok?
Figyelt kérdés
Kisfiam 2 éves,náthás,de nem vészes, a doki azt mondta használjak napi 3x orrcseppet, amiben van hatóanyag,tehát nem csak sós vizes, de azt nem mondta milyet.
Nektek mi jött be?Esetleg ami nem olyan drága?
2012. szept. 17. 21:36
1/6 anonim válasza:
nekünk egyis sem vált be, csak az ab-os, amit a doki ír fel. amúgy a réztartalmú sterimar nagyon frankó, de az ugye spray.
2/6 anonim válasza:
Nasivin Sanft; van gyerekeknek kimondottan,amit már csecsemőkortól lehet használni.Nem spray jellegű, hanem csak cseppeket fúj a gyerkőc orrába; így könnyen tudod adagolni a megfelelő mennyiséget.Nekünk bevált,mikor beteg volt a kisfiam.Vény nélkül lehet kapni.
3/6 A kérdező kommentje:
nasivin sanft van itthon(2013/12-ig jó),de az van ráírva,hogy 0-1 éves korig.Akkor az már nagyon nem jó nekünk ugye..?mármint nem lenne hatásos?vagy azért használhatom?
2012. szept. 17. 21:56
4/6 anonim válasza:
a nasiin s.- bol van nagyobb gyerekeknek valo is! azt hiszem 1600 ft korul van.
5/6 A kérdező kommentje:
oké,köszönöm, de akkor azt ami van már ne használjam,mert már elmúlt 1 éves??(jövő hónapban lesz 2)
2012. szept. 17. 22:17
6/6 anonim válasza:
Használhatod,mert még én is használtam a kisfiaméból és használt nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!