Mit csinálsz a tesóval, ha oviba viszed a nagyot?
Szaisztok. 4 éves a kislányom. a tesó meg kettő lesz január végén. Érdeklődő teljesen nyugis kisgyerek. Eddig lehett azt csinálni, hogy amíg öltöztetem a nagyot bement a terembe. Az égvilágon semmit nem csinál csak leül és néz. Tavaély nem volt gond, most szóltak hogy ne menjen be. Sajnos a székhez viszont nem tudom lekötözni, de a nagynak is segítenem kell. Ma direkt becsukta az ovónő az ajtót ezért. Szerintem ez annyira szánalmas. A másik: nem kevés csoportpénzt fizetünk, a tisztaságit is az ovónő veszi. A gyereknek azt mondta, mivel jött érted anya ne moss fogat, erre jött e gyerek hogy szeretne. Mikor én megkértem, közölte: hát persze hogy moshat fogat. Többször lebukott mind a két ovónő, egyik nem tudja mit csinál a másik.
Múltkor kezebe akartak nyomni egy nagy kartonlapot, ugyan dobjam már ki a szelektívbe...mondja az az ovónő aki egy hodállyal jár dolgozni én gyalog vagyok a kettővel. Pislogtam csak.
Több furcsaság is van, abba most nem mennék bele.
A kérdésem: nektek megengedik hogy a kisebb bemenjen a terembe vagy ha nem akkor hogy csináljátok?
Nálunk beengedik őket! Nekem is 4 a nagy , 2 a kicsi és mindig bemehet. Amikor utánamenjek, hogy kihozzam, akkor mondják, hogy hagyjam csak, örülnek neki a saját csoportjában is és a nagyobbakhoz ha bemegy, ott is.
Ha nem engednék be, akkor a babakocsiban hagynám valami rendkívül érdekes dologgal vagy finomsággal, illetve én konkrétan bevezettem a nagynál, hogy nem segítek öltözni neki, szépen megtanulta magától!
Nálunk én nem engedem be a picit a csoportszobába, hiszen rajta utcai cipő van, a szobában pedig benti cipőt használnak.
Kint van az öltözőben a pici, amíg én a nagyot öltöztetem, pisiltetem, stb.
Ebben az óvónőnek adok igazat, ne menjen be a pici a terembe.
2 éves, 4 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!