Az ovónő rászolt a kisfiamra hogy ne használjon több zsepit. Mi az hogy ne?
Kicsit most taknyosabb mert most gyógyult meg. Eddig 8 napot volt oviban. Kezdéskor vittem be zsepit ahogy kérték.
Hozzá teszem a fele csoport be se vitte!
Kisfiam vett el a kosárból és rászolt az ovónő hogy többet ne használjon mert sokat használ!
Ti mit tennétek?
Én 100% hogy holnap hozzávágok 5csomaggal pont a szüliő értekezleten!
Egy 6 éves nagyfiú, aki a gyermekem és hiszek neki!
Ha nem hinnék ott már egy igen hazudozó gyerekről lenne szó!
Ha tudnám hogy füllent a gyerek akkor ráhagynám,de tudom hogy igazat mond!
Így nem kell lenézni egy ovist,mert ő kicsi és őszintébb mint bármelyik felnőtt!
Miért nézném le? Csak nem kezelem minden gondolatát tényként.
Ezt nem úgy kéne csinálni mielött még nekiesel az óvónőnek, hogy vele is beszélsz? Lehet nagyon is megfelelő oka van arra hogy ezt mondta. Ez csak akkor derül ki ha beszélsz vele, ha nekiesel nem fog kiderülni.
De ha mégis megtépnéd inkább akkor jelezd, holnap megnézlek a híradóban.
Leírtam egy sztorit ..Ott volt a kérdés...Ti mit tennétek?
Erre kellett volna válaszolni.
Nem tépem meg...nincs ingyen fodrászat :)
Reggel elbeszélgetek vele, majd a szülőin a többi szülő előtt elmondom a történetet amit mind2 fél elmond majd odasétálok hozzá és szépen finoman odaborítok neki pár csomag zsepit. Hozzá téve..hogy már azoknak se kell behozni akik nem tették meg.
Kedves 17-18-as válaszoló.Köszönöm az értelmes választ!
Végre valaki megértette mit akarok ezzel mondani.
Szerintem aki Anya nem pedig csak megszülte a gyerekét az igenis védje meg mindenhol és mindig!
Igen úgy lesz teszek neki a kosarába + közlöm az ovónővel hogy még egy panasz és fentebb megyek!
Megmondták hogy ezzel az ovónővel gondom lesz...de nem gondoltam ilyen hamar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!