Hogyan lehet rávenni egy négyéves kislányt, hogy igyon rendesen?
Figyelt kérdés
Alig lehet rávenni, hogy igyon valamit, egyen valamit. Nem tudom elhinni, hogy nincs szüksége a táplálékra!!2012. szept. 17. 09:21
1/10 anonim válasza:
4 éves, már megérti, hogy muszáj elegendőt ennie, innia.
Neked kell megértetned vele.
2/10 anonim válasza:
Próbáld az evést és az ivást különlegessé tenni. Válasszatok együtt poharat számára, az étkezés eleinte lehet egy szerepjátékos mese része. Ja és dicséret és dicséret mindenek előtt.
3/10 A kérdező kommentje:
A sógornőm gyermekéről van szó, de nem tudjuk rávenni sehogyan. Minimálisat iszik és többször mutat a két oldalára a hasánál, hogy kicsit fáj, de ő azt mondja, hogy a dereka. Szerintem, a veséje fáj, csak ő még nem tudja, hogy (ilyenkor) innina kellene.
2012. szept. 17. 09:35
4/10 nevem-senki válasza:
Mióta tart ez az állapot? Miért nem látta még orvos?
5/10 anonim válasza:
tegyen mindig pohárba gyümilevet és legyen a pohár elérhetö helyen gyümit zöldségeket kis tálába és tegye az azstalra majdcsak csipeget a ygerek amugy orvops és meg kell nézetni mi lehet a gond hány kg és hány cma kislány? édességet eszik e? cukros lötyiket iszik e
6/10 A kérdező kommentje:
Hú, ezt nem tudom. Azt hiszem, ez egy konstans állapot. Most volt valami vírusos betegsége és attól féltek a szülők, hogy kiszárad a gyerek.
2012. szept. 17. 09:42
7/10 A kérdező kommentje:
Fura, hogy édességet sem eszik annyit, mint általában a gyerekek. Vasárnap délután egy fél pohár almalevet ivott meg több részletben!!!!
2012. szept. 17. 09:45
9/10 A kérdező kommentje:
Nem vitték orvoshoz. Túl van a víruson. Azért meg mert nem iszik, szerintem, nem kell orvoshoz vinni, ő is csak tanácsokat tudna adni. Nem?
2012. szept. 17. 13:52
10/10 nevem-senki válasza:
Talán a Frizbi című adásban szerepelt nemrég egy kisfiú, aki sem enni, sem inni nem volt hajlandó. Őt gyomorszondával táplálták. Akár ki is száradhatott volna a kislány. Minket azonnal beutaltak a kórházba, amikor nem akart inni a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!