Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lepődök már meg? Ma láttam a buszon 2 kislányt biztos, hogy nem voltak idősebbek 10-nél, de a smink már ott volt rendesen és végig szemezni akartak velem? Hol van már a határ?
Határ és gátlás nincs azt ne várd és amikor ezek felnőnek még rosszabbak lesznek mint a mostaniak pedig azok sem kutyák.
Anyucinak meg apucinak kellene ennek gátat szabnia, de nem teszik nem érdekli őket.
Nekünk is el kell gondolkozni, hogy mit rointunk el a nevelésben és cselekedni de sürgősen....
28/F
úú.. hát ezen nem lepődtem meg xD :).. ez a mai világ :) persze vannak kivételek , de hát a nagyobbik fele ilyen.
szerintem is hibás a szülő, de egy olyan szülőtől nem is várnék mást, aki ugyanígy kezdte... :S:S
de azért szerintem észbe kaphatnának...
Utolsó válaszolónak
Gondolom te is ebbe a korosztályba tartozol, vagy esetleg valami elfuserált stílusirányzatot képviselsz, mert mindig az ilyenektől hallom azt, ha így érzi jól magát akkor csinálja. Akkor most képzeld el azt, hogy érettebb vagy mondjuk 10-15 évvel é van gyereked, és hogy éreznéd magad ha a te gyereked 12 évesen már sexelne. Ledöbbennék rendesen az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!