Hogyan jelöljem gyermekem ruháit?
Most kezdtük az ovit, és közölték, hogy jó lenne, ha minden ruhában benne lenne a gyermek jele. Szerencsére el vagyunk látva rendesen ruhával, de hogyan rakjam bele a gyerek jelét? Hímezni rengeteg időt vesz igénybe. Az alkoholos filc átüt a ruhán. Ajánlották a textil filcet, de az is átüt. Hogy néz már ki, hogy a világos pólókon ott virít a jele? Na és ráadásul a sötét ruhákon hogyan oldjam meg? Én minden ruhácskájából kivágtam a cetliket, tehát arra sem tudok "rajzolni".
Kérlek benneteket, adjatok tanácsot.
Létezik vasalható matrica.
Keress rá Googleben, hogy ovis jel.
Szintén az ovisjelet ajánlom. De van olyan, hogy szatén címke, vagy névvel és jellel, vagy csak jellel. Én mindkettőt rendeltem, de utóbbi jobb. Pár öltéssel fel lehet varrni.
Ilyen:
Én is onnan rendeltem, ahonnan a 3. válaszoló. Szintén szatén címkéket, de nekem még a neve is rajta van a fiamnak.
Igaz kis időt vesz igénybe, míg bevarrogatod, de én mindig csak abba szoktam, amiben épp megy (vagy már bent van a ruhája), így egyszerre nem vesz el sok időt.
Aztán, ha kinőtt egy ruhát, vagy évszakváltás van, simán kifércelem és átvarrom másikba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!