Hány éves kortól várható el egy gyerektől, hogy ne fingorásszon hangosan? Tehát ha néha-néha kicsúszik egy hangos, az oké, viszont igyekezzen az ilyesmit hangtalanul elvégezni.
Nem tudom, én már 35 éves vagyok, és nyilván munkahelyen, buszon stb. igyekszem hangtalan galambokat eregetni, de otthon nem fogom vissza magam a fiam és a férjem előtt.
Gyerekkoromban ki kellet menni a fürdőszobába ha jött a szellentés, ezt már akkor is hülyeségnek tartottam.
gondolom akkor nem gyerek vagy.....legalábbis nem 1-2-3-4éves,aki még nem tudja visszatartani.És nekik nem is kell,mert tényleg megfájdul a hasuk..stb.
Egyébként kiváncsi lennék neked hogy sikerül hangtalanul,ahogy irtad...akkor az vagy lével jön,vagy befele durran el de komolyan...hihetetlen.....
Nagyon egyszerű, csak gyakorolni kell.
Rá lehet érezni. Összeszorított fenékkel, hogy lefelé menjen lefojtva, finoman, óvatosan, apránként kiengedni.
a választ sajnos nem tudom, az én 3 éves lányom olyan hangosakat ereget hogy csoda hogy a szomszéd nem jön át :D
ja, és én is tudom hangtalanul. :-) szóval igazat adok a kérdezőnek,lehet. Nekem a hangos eregetés nem jön össze csak ritkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!