Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy bírják a gyermekeitek az...

Hogy bírják a gyermekeitek az ilyen rossz, esős időt?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem,mert az én 2 évesem kínlódik ilyenkor,ha nem tudunk sétálni,udvaron játszani!Nálatok mivel köti le magát ennyi idős gyerek?

2012. szept. 13. 09:25
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

misis bolondéria a mai napon.. nézzük mivel kezdte éjjel nem aludt reggelire tejfölt kért (mig elmentem wc re bevitte az ágyba és ott mosott kezett abba

aztan felált motorral az ágyra ott brümmögött még nem tudom mi jön......

2012. szept. 13. 09:27
 2/5 Babeli Zurzavar ***** válasza:
100%
jajj ne haragudj kedves 1. valaszolo, de en most olyan jot nevettem, pedig pont egy nagyon borulato valaszt akartam irni arrol,hogy a fiam 2. napja vonyitva hisztitik, de most nagyon megolelgettem es megmondtam Neki hogy nagyon varom hogy olyan nagy legyen hogy tejfollel mosakodjon az agyban!!:-)
2012. szept. 13. 10:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Az én középső lányom rettenetesen természetkedvelő! imádja a hüllőket, csigákat, békákat. Most 6 éves.

2 éves volt, amikor együtt mentünk végig az esős utcán és egy vödörbe gilisztákat szedett össze! Vagy 30-at! először csak a legnagyobbakat, aztán már a kisebbeket is nagynak látta a maradék mellett. Hazavittük, kiöntöttük a fűre - olyan volt, mint egy spagettirakás! Csak nem haraptunk volna bele! ... Manapság az ilyen időben rohan ki a kertbe és gyűjti a leveli békákat. kívülről tudja, hogy a kertben, az utcán, az adott terepen hol kell keresni.

42/F

2012. szept. 13. 10:31
 4/5 anonim ***** válasza:
XDXDXD :D elsö vagyok
2012. szept. 13. 10:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!Tényleg,jót röhögtem én is az első válaszon.Kibírhatatlan a gyerekem ma.Mióta felkelt nyávog,jön utánam..semmi sem jó!Csak mondogatja:sétáljunk,sétáljunk.10órára,már én is visítok,hogy értsd meg szakad az eső!!!!Remélem délutánra eláll...:(
2012. szept. 13. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!