Szobatisztasági kérdés: ez majd magától megoldódik? Vagy ezt is lehet finoman irányítani?
Kétéves kislányom szívesen ül a bilire. Egy kicsit túl sokszor is. Már magától is szól, hogy pisilnie/kakilnia kell. Rohan a bilihez. Már a szobában lehúzza a ruháját, olyan lelkes. Előfordul, hogy nem történik semmi, de én ilyenkor is megdicsérem. Illetve ha sikerült produkálnia, az mennyiségre nagyon kevés. Nyilván még nem tudja visszatartani. A kérdésem erre irányul. Finoman mondhatom, hogy tartsd vissza? De úgy tudom, hogy rögtön reagálni kell (bilire kell ültetni), ha szól. Vagy magától vissza fogja tudni tartani?
Köszi
Mióta bilizik?
Nekem a kisfiam későn lett szobatiszta, de akkor egyik napról a másikra.Eleinte annyira tetszett neki, gondolom főleg a siker élmény meg a dicséret, hogy naponta nem számoltam de min. 20x a bilin ült, és szabályosan kierőltetett magából 2 csepp pisit.
Talán 2 hétig tartott ez, aztán magától folyamatosan csökkent a bilizések száma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!