Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek a gyereke nem pisilt...

Akinek a gyereke nem pisilt az oviba, mikor szokott rá hogy ott is pisiljen?

Figyelt kérdés
2 hete kezdtük az ovit,és nem hajlandó a 3 éves lányom pisilni.Reggel itthon pisil és délután ha hazajövünk addig tartogassa.Itthon nincs a pisivel gond,de az oviba nem pisil.ráül,de azt mondja nem kell.mennyi idő mig rászokik hogy ott is pisiljen?Kinek milyen tapasztalatai vannak?Próbáltam már hogy "ha pisilsz,akkor veszek neked valamit",de az se vált be :)
2012. szept. 12. 14:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekünk 3 napig csinálta ezt, aztán megzsaroltam: ha nem pisil most azonnal az óvodai wc-be, nem megyünk játszótérre. Bevált.
2012. szept. 15. 08:22
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod.

Sikerült elérnem miután irtam,ugy hogy megvettem azt a játékot amit nagyon szeretett volna,és csak akkor adtam oda hogyha pisil,és azóta sikeresen használja az ovis wc-t :)

2012. okt. 2. 23:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor mi vagyunk a modern pedagógia gyöngyszemei :-D Gratulálok, és örülök, hogy nektek is szerencsésen megoldódott.
2012. okt. 3. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!