Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek január februárban...

Akinek január februárban kezdi az óvodát a gyereke, elmenne a mostani szülőire az oviba?

Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 07:38
 1/6 A kérdező kommentje:
Ma lesz a szülői értekezlet az oviba,de az én kisfiam csak februárban kezd,azért elmenjek,vagy még felesleges?
2012. aug. 30. 07:39
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem elmehetsz ha hívtak akkor főleg...ilyenkor szokták az egész éves programot elmondani.Első szülői szokott a legfontosabb lenni ezen a téren
2012. aug. 30. 07:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj el. Ilyenkor hangoznak el a legfontosabb dolgok. Mit kell vinni (pl: ovizsák, tornacucc, pizsama, törölköző), mit kell beadni (fogkrém, szappan stb) Ez minden oviban más. Esetleg fakultáció választás, ünnepekről szó lehet stb.
2012. aug. 30. 09:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Az én fiam is januárban kezdi, de természetesen ott voltam a júniusi szülőin.

Most osztják el a jeleket is, és tényleg nagyon sok hasznos infirmáció hangzik el.

2012. aug. 30. 09:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam is január végén kezdte volna az ovit.Pont tegnap volt a szülői,ahol megkértek hogyha nem gond nekünk most október közepétől vigyem oviba.

Mindenképp hasznos,szerintem ha tudsz menj el!

2012. aug. 30. 09:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!Akkor elmegyek csak nem voltam benne biztos !:)
2012. aug. 30. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!