Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Rántott sertésmájat/tejbe...

Rántott sertésmájat/tejbe áztatva sütés elött/kaphat e 2 éves gyermek?

Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 12:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért ne kaphatna?!
2012. szept. 12. 12:23
 2/7 anonim ***** válasza:
5%
HA jól értelmeztem akkor a nyers májat szeretnéd neki adni? (Mi pulykamellet szoktunk tejbe áztatni ezért csodálkozok). A régi védőnőnk azt mondta,hogy heti egy-két alkalommal adjak neki úgy májat,hogy megfőzöm a husilevest és amikor az ő tányérjába kerül kicsi darabokra felvágva adható. Kicsit nekem fura mondjuk hogy nyers hust adni egy ilyen kicsi gyereknek,de ha ő azt mondja.. De ő mondjuk a csirke májat javasolta..
2012. szept. 12. 12:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

2. válaszoló, te nem tudsz olvasni? :-) Rántott sertésmájról van szó, nem nyersről. Csak sütés előtt tejbe áztatja.

Egyébként szerintem nyugodtan lehet neki adni, az én lányom is evett májat 2 éves kora előtt.

2012. szept. 12. 12:47
 4/7 anonim ***** válasza:

8-9hónapos korától eszik májat a lányom,szóval májat ehetnek(védőnő is tudja),tejet gondolom már kapott,azt is lehet egy éves kor felett...Rántott cuccokat nem nagyon szokták ajánlani,mert olajos,egészségtelen...De szerintem néha simán belefér...

szóval én igenre szavazok.

2012. szept. 12. 12:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Jó oké bocsi.. Félreértelmeztem. Szerintem kaphat. Mondjuk a sertésmáj nehezebb..
2012. szept. 12. 20:32
 6/7 A kérdező kommentje:
iste ments hogy nyers legyen:D:D:D de nem lett a kedvence pedig finomra sikerült
2012. szept. 13. 07:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Ugyan félig off, de próbáld ki:

csirkemájat lesütsz zsírban, amikor kihülőben van -még nem dermedt meg a zsír- , adsz hozzá mustárt, borsot. Összekevered és kenyérre kenve nagyon finom, nekem egy éves koruktól eszik a lányaim.

2012. szept. 13. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!