Rántott sertésmájat/tejbe áztatva sütés elött/kaphat e 2 éves gyermek?
Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 12:11
2/7 anonim válasza:
HA jól értelmeztem akkor a nyers májat szeretnéd neki adni? (Mi pulykamellet szoktunk tejbe áztatni ezért csodálkozok). A régi védőnőnk azt mondta,hogy heti egy-két alkalommal adjak neki úgy májat,hogy megfőzöm a husilevest és amikor az ő tányérjába kerül kicsi darabokra felvágva adható. Kicsit nekem fura mondjuk hogy nyers hust adni egy ilyen kicsi gyereknek,de ha ő azt mondja.. De ő mondjuk a csirke májat javasolta..
3/7 anonim válasza:
2. válaszoló, te nem tudsz olvasni? :-) Rántott sertésmájról van szó, nem nyersről. Csak sütés előtt tejbe áztatja.
Egyébként szerintem nyugodtan lehet neki adni, az én lányom is evett májat 2 éves kora előtt.
4/7 anonim válasza:
8-9hónapos korától eszik májat a lányom,szóval májat ehetnek(védőnő is tudja),tejet gondolom már kapott,azt is lehet egy éves kor felett...Rántott cuccokat nem nagyon szokták ajánlani,mert olajos,egészségtelen...De szerintem néha simán belefér...
szóval én igenre szavazok.
5/7 anonim válasza:
Jó oké bocsi.. Félreértelmeztem. Szerintem kaphat. Mondjuk a sertésmáj nehezebb..
6/7 A kérdező kommentje:
iste ments hogy nyers legyen:D:D:D de nem lett a kedvence pedig finomra sikerült
2012. szept. 13. 07:35
7/7 anonim válasza:
Ugyan félig off, de próbáld ki:
csirkemájat lesütsz zsírban, amikor kihülőben van -még nem dermedt meg a zsír- , adsz hozzá mustárt, borsot. Összekevered és kenyérre kenve nagyon finom, nekem egy éves koruktól eszik a lányaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!