Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy kell elkészíteni a...

Hogy kell elkészíteni a gesztenyét egy 6,5 hósnak? Főzni, vag sűtni? Mennyi ideig? Pucoltan, vagy héjastul?

Figyelt kérdés

Egyáltalán hogy kell megpucolni? Még sosem csinátam. Láttam az auchanban, hogy van gesztenye, de ugye nem pucolt. És mivel lehet összekeverni? Gyümölcspépbe kell tenni?

Én még csak sült geszenyét ettem gyerek koromban, de az ugye keményebb állagú (legalábbis így rémlik), azt nem lehet pépesíteni.

Fúúú tényleg nem tudom elképzelni, hogy kell ezt csinálni.

2011. dec. 12. 20:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet kapni natúr gesztenyét fagyasztva, olyan formában, mint a gesztenyepüré ( kis kukacok, biztos tudod mire gondolok), az semmi mást nem tartalmaz ( sparban van pl, én ott szoktam venni). Abból egy kicsit letörsz, felengeded és belekevered a kajájába, én almával és krumplival adtam, de lehet pl. sütőtökhöz is keverni, imádta!
2011. dec. 12. 21:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. dec. 13. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!