Mit adjak még 3 évesemnek hasmenésre?
Hajnalban hányásra ébredt, ami elmúlt fél 9-kor.Azóta pedig megy a hasa.Egész nap nem volt vészes, de estére az lett.Teát ivott, ropit, krumplit, háztartási kekszet evett egész nap.Kapott Normaflore-t, és sárgarépa-rizs italt itattam vele.Mit adjak még neki?Reggel tudok venni Smectat, bár azt még nem próbáltuk soha.
Csütörtökön délután tudunk menni rendelésre.Persze ha rosszabbul lesz, elviszem holnap magánba.Ha lehet nem mennénk dokihoz, mert van egy 7 hónaposom, akit nem tudok kire bízni.Beteg gyerekek közé pedig nem szívesen megyek vele.
A cukros italtól lesz energiája, én szörpöt szoktam neki keverni édesebben, mint máskor és teszek bele egy csipet sót, de csak annyit, hogy ne érezze. Ezt is orvos tanácsolta.
Ha hány akkor az utolsó hányás után kb. 2 órával kap 1 korty nagyon hideg vizet, ezt 8-10 percenként ismétlem kicsit mindig emelve az adagot. 1 óra után már egy deci is le szokott menni visszahányás nélkül. A vizet a mélyhűtőbe teszem.
Remélem azóta jobban van a gyermeked.
00:40-es
Húúú, de jó info!
Már jobban van, köszi!Reggel volt egyszer a mosdóban, plusz délelőtt 11-kor.Ritkul a szaladgálás:D Hányi már egyáltalán nem kell neki.
Muszáj javulnia, hisz szombaton lesz a szülinapja.Vinném játszóházba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!