Mit adjak még 3 évesemnek hasmenésre?
Hajnalban hányásra ébredt, ami elmúlt fél 9-kor.Azóta pedig megy a hasa.Egész nap nem volt vészes, de estére az lett.Teát ivott, ropit, krumplit, háztartási kekszet evett egész nap.Kapott Normaflore-t, és sárgarépa-rizs italt itattam vele.Mit adjak még neki?Reggel tudok venni Smectat, bár azt még nem próbáltuk soha.
Csütörtökön délután tudunk menni rendelésre.Persze ha rosszabbul lesz, elviszem holnap magánba.Ha lehet nem mennénk dokihoz, mert van egy 7 hónaposom, akit nem tudok kire bízni.Beteg gyerekek közé pedig nem szívesen megyek vele.
hát ha lenne otthon széntablettád, egy felet beadnék neki...azon kívül már mindent adtál neki amit kell...hátha most kitisztul, és holnapra jobb lesz...
Nekem megissza a lányom a HIPP ORS-t, mindig van itthon, mert mi is benyaltunk párszor ilyet.
A dokit hívd fel reggel, kérd meg, hogy jöjjön ki...adj neki egy kis zsetont...:-))
jobbulást!
Nálunk bevált az étcsoki és a banán is. Szerintem ha eleget eszik-iszik, akkor ne aggódj, amint átmegy rajta a vírus rendben lesz.
Csak egy plusz infó:
Mi voltunk már a Szent László kórházban hányás-hasmenéses vírussal, mert a kislányom nem ivott szinte semmit. Ott azt mondták, hogy ha már csak hasmenése van felesleges diétáztatni, mert a vírusnak nem számít mit eszik. Egyen csak nyugodtam ami jólesik neki. A kórházban sem volt diétás az ebédje.
Délelőtt már beszéltem az asszisztenssel.Most jobb a helyzet.Evett csokit, banánt, smectát is kapott.Adok neki akkor még colát is.
Cukros vizet?Hiszen a sós köti meg a vizet, úgy tudom.
Mindenkinek köszi!
Csak a kicsi el ne kapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!