Cigi és alkohol! Ha a fiamnak adok egy korty alokoholt és egy szívást a cigiből egész kicsi korában, akkor azzal elérhetem vele azt, hogy mindkettőt egy életre megutálja?
A jó példa a legjobb módszer. Meg a megfelelő kapcsolat szülő és gyerek között. A te módszereddel árthatsz is neki.
Amúgy az még oké, hogy ne cigizzen, de azért én azt nem tartom szerencsés dolognak, hogy valakinek egy életre elvenni a kedvét az alkoholtól. Oké, hogy te nem iszol egyáltalán, szíved joga, de azért alkoholt fogyasztani lehet mértékkel is (ellentétben a cigivel, a mire valaki vagy rászokik vagy nem). Én pl. nagyon szeretem a sört - és nem szoktam magam részegre inni, ja és a pezsgőt is nagyon szeretem, meg az ilyen "női italokat", és ha belegondolok, hogy gyerekkoromban valaki megundorított volna ezektől, hát nem örülnék neki. Igaz, hogy akkor nem is tudnám, hogy ezek jók. De ez olyan, mintha arra gondolnék, hogy a mostani kedvenc kajámtól már előre elvették volna a kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!