Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak nekem felháborító? Ti...

Csak nekem felháborító? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
A szomszéd 7 éves gyereke délután csak úgy bejött az én 2 és fél éves gyerekemhez, ment mindennek neki, belemászott a babahintába, elvette a labdáját, és a házunkba is ment volna be, hogy ő szétnéz. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy beszélgettem vele, és kiderült, hogy éjszaka lázas volt, hogy vizes ruházni kellett,gyógyszert szed, meg nem jár iskolába. Az anyjának nem tűnik fel, ha 2-3 óra hosszat nincs otthon, most meg állandóan jönne hozzánk, akárhonnan jövünk, lesi a kaput, és minden szó nélkül jön utánunk. Már nekem kellemetlen, mert mindenhová bemegy, mindent megfogdos, és el is venne, hogyan utasítsam végre ki a házból? Nem is a gyerek miatt jön át, mert vele nem akar játszani. Miért nekem kellene pesztonkálni más gyerekét? Ti mit tennétek?
2012. szept. 11. 08:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Fogd kézen és vidd haza az anyjához. Akit nyomatékosan kérj meg hogy előre megbeszélés nélkül ne menjen át a gyerek. Pláne ne betegen.
2012. szept. 11. 13:48
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanígy vagyok a szomszédaimmal, mikor az én gyerekeim betegek, akkor a kerítés közelébe se menjenek, mert egyből kiverei a szomszéd a hisztit, de ha az ő gyerekei betegek, akkor jön azzal, hogy jaj nem betegek, csak kicsit megfáztak, közben mindegyiknek zöld trutyi folyik az orrából stb...

Én egy idő után meguntam, sajna nálunk kapuzárás kizárva, mert egy udvarban lakunk, én hazazavartam őket, és szóltam anyának, hogy bocs, de ez több egy megfázásnál.

Egy idő után megszokta, és most már tisztában van vele, hogy nem viselem el a beteg gyerekeit az én egészségeseim mellett.

És mielőtt vád érne, nem nevelem őket búra alatt, közösségbe járnak, de ha nem muszáj, nem teszem ki őket plusz betegségnek.

2012. szept. 11. 14:48
 13/15 anonim ***** válasza:
81%
Árulja már el valaki a válaszomat miért kellett 24%-ra lepontozni??Azért mert leírtam,hogy nálunk az öcsém csinálja ezt???Szánalom,ami ezen az oldalon megy:S
2012. szept. 11. 15:41
 14/15 anonim ***** válasza:
68%
Ne idegesítsd magad ezen utolsó, én is számtalanszor megkérdeztem már a lepontozókat, hogy írják már meg (akár priviben), hogy mi nem volt hasznos, miért kell ezt, hadd vitatkozzunk róla, de ahhoz gyávák általában, nem mernek még neten sem az ember elé állni, hogy igen, itt vagyok én pontoztam le, ezért és ezért. Akkor legalább felnéznék rá, mert megosztaná velem az ellenkező véleményét és lehetne vitázni, de így.... Szánalmas. Szóra sem méltó emberek.
2012. szept. 11. 16:41
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz. Úgy látszik, egyformán gondolkozunk!
2012. szept. 12. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!